Samsung 19H4000, TV LED UE19H4000 de 47 inci cu 100 Hz

Samsung 19H4000 e un televizor LED din generația nouă – 2014, motiv pentru care are și caracteristici standard ca: refresh de 100Hz, DTS Premium Sound 5.1 diverse moduri și redare USB cu subtitrare. Bineînțeles nu e un Smart TV iar dacă vreți ceva mai bun, alegeți-l pe cel de 80 cm. Poate fi găsit și sub numele de UE19H4000 dar voi trebuie să știți că e vorba de același model, cu aceleași specificații… deci și prețul ar trebui să fie același. Noile serii vin cu un design diferit și aici mă refer strict la cele fără caracteristici Smart. În poza de jos se poate observa cum arată acesta, dar nu veți observa diferențe în acesta și versiunile mai mari. Acest TV ar fi perfect pentru o bucătărie sau un dormitor, iar pentru o sufragerie, cel de 80 cm ar fi perfect.

E accesibil, dar cu siguranță prețul nu va rămâne același pe parcurs (pentru că apar alte modele). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de sunet are un sistem audio de tip Down Firing + Full Range, difuzoare de 2 x 3 W și diverse tehnologii (Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS etc). Diagonala ecranului e de 47 inci iar imaginea e una HD. Deci dacă vreți una 1080p, trebuie să alegeți un TV mai mare și să fie dintr-o altă serie.

Claritatea imaginii e foarte bună deoarece are Mega DCR și refresh-ul de 100 Hz elimină imaginile blurate. Are un player integrat cu interfață USB și de aceea e bine să aveți un HDD sau stick USB. Mulți dintre voi poate optați să redați filme de pe laptop, însă vă prea complicați cu cabluri și toate cele.

Nu are multe USBuri ori porturi HDMI, dar o intrare VGA era binevenită. Cu 2 HDMIuri puteți conectat atât un desktop cât și un media player la acesta. Caracteristicile speciale ale unui televizor sunt importante: cronometru stingere, clonă-USB listă de canale, mod fotbal, EPG, mod jocuri, subtitrări etc.

Plusuri: are 100 Hz, puteți reda conținut media de pe HDD, funcții automate, design plăcut, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu e cel mai ieftin TV de 47 inci.

Samsung 19H4000 e o alegere bună dar nu e singura în acest preț, puteți alege un televizor mai mare dar cu dotări mai puține sau caracteristici mai slabe. Alegerea corectă ține de voi și de cât sunteți dispuși să cheltuiți.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 19H4000, TV LED UE19H4000 de 47 inci cu 100 Hz”

  1. Dintre toate televizoarele de 19 inci acesta e cel mai bun. Am analizat mai multe variante si intr-un final am mers pe mana lui 19 h 4000. Nu regret achzitia si il recomand.

Comentariile sunt închise.