Samsung 19F4000, televizor de 48 cm cu claritate 100 Hz

Televizorul LED Samsung 19F4000 sau UE19F4000 e cel mai mic di seria F4000. Spun asta deoarece celelalte modele sunt de 70 respectiv 80 cm, dar s-ar putea să mai apară și alte modele pe parcurs. Deci sunt alternative mai mari dacă nu vă interesează tehnologia 3D sau funcționalitatea (Smart TV).

E cea mai ieftină serie, iar dacă vă interesează ceva mai performant, alegeți un model cu serie mai mare și cu diagonală pe măsură. Sunt puține televizoare de 19 inci care să ofere un CMR de 100 Hz, care e mai bun decât cel al predecesoarelor (vechile modele au doar 50 Hz). Prețul său e decent având în vedere ce oferă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată exact ca modelele mai mari, doar diagonala diferă :). Bineînțeles, pentru o sufragerie vă recomand celelalte două modele deoarece imaginea e mai mare.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 48 cm (sau 19 inci) iar rezoluția e una HD. Pe partea de imagine are: aspect lat, CMR 100 Hz, Wide Color Enhancer dar și alte caracteristici care îmbunătățesc calitatea imaginii. Nici pe partea de sunet nu stă rău deoarece oferă difuzoare de 3 W fiecare, DTS, ajustare automată a volumului și Dolby Digital Plus / Pulse. Sunt caracteristici care le veți găsi și la alte modele din această serie.

Faptul că are player multimedia integrat (USB) și funcția Connect Share Movie, puteți viziona filme, asculta muzică sau reda poze. Având în vedere că e TV, cred că majoritatea dintre voi îl veți folosi pentru vizionarea de filme. Are un număr mare de conectori, însă nu oferă și cel VGA. Chiar dacă nu are VGA, are două intrări HDMI care snt mai bune. Oricum majoritatea laptopurilor, tabletelor sau playerelor vin cu HDMI.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: ceasul cu cronometru, mod jocuri, mod sport, PIP și conometru Sleep.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: claritatea e una superioară superioară, oferă o funcție de redare filme de pe stick memorie sau HDD, DTS și are difuzoare puternice.

Minusuri:nu are VGA (pentru cei care au un laptop doar cu acel port).

Concluzie

Acest Samsung 19F4000 e un televizor bun care se adresează celor care vor calitate și dimensiuni reduse. Se potrivește perfect în camera copiilor sau în bucătărie, dar și în oarecare cameră mai mică. Jos puteți viziona această serie dar și altele serii recent lansate pe piața din România:

Te-ar mai putea interesa