Samsung 19D450

Dacă vrei un TV ieftin atunci acest televizor LCD Samsung 19D450 de 19 inci ar fi ideal deoarece este un model nou de la Samsung și are și tehnologie utilă în el. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și-l recomandă diagonala mică de 48 centimetri, faptul că este o apariție nouă, prezența playerului multimedia și a tehnologiei Anynet. Vine ca o alternativă mai ieftină la Samsung 22D450 și arată aproape identic.

Poze

În cutie
Din spate

Specificații tehnice

Samsung 19D450 este un TV LCD de 19 inci, adică 48 de centimetri și vine cu două difuzoare de 3 W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum sunt SRS sunet cinematic, Dolby Pulse, DTS 2 cu ieșire digitală și Dolby Digital Plus.
Alte caracteristici ale acestui TV ar fi modul de joc, teletextul, oprirea automată, căutarea automată de canale, tehnologia Anynet+, prezența unui tuner imagine în imagine, EPG-ul, echilibrarea automată a volumului și programare alarmei.

Păreri pro și contra

Pro: Samsung 19D450 arată bine, prețul este unul accesibil (circa 699 lei), ecranul este LCD, are player multimedia pe USB și are tehnologia Anynet. Playerul multimedia va reda o multitudine de formate media de pe stick-uri de memorie USB, iar tehnologia Anynet presupune ca toate dispozitivele compatibile Anynet și conectate la HDMI-urile televizorului să fie controlate cu o singură telecomandă. Era să uit de prezența tunerului digital integrat, dar asta nu vă scutește neaparat de achiziția unor receptoare (depinde de ce furnizor de cablu aveți).
Contra: nu are suport pentru Internet și nu e Wireless Ready. Poate și o rezoluție de tip Full HD era utilă cuiva.

Concluzii

TV-ul LCD Samsung 19D450 este util pentru cei care vor un televizor pentru o cameră mică cum ar fi camera copiilor sau o bucătărie. Vine cu ultimele tehnologii la bord, dar în limita prețului de circa 800 de lei.

Te-ar mai putea interesa