Samsung 19D4020

Acest TV LCD Samsung 19D4020 vine ca o alternativă LED la Samsung 19D450. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îmi place doarece este mic, are ecran LED, imagine cursivă de 50 hezi, player multimedia, Anynet+, HDMI, tuner digital și alte caracteristici.

Poze

Arată aproximativ ca televizorul de mai jos doar că piciorul nu e argintiu.

Din față
Acasă

Specificații tehnice şi caracteristici

Samsung 19D4020 este un TV cu tehnologie LED şi are integrate două difuzoare de 3W fiecare care sunt cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi DTS 2, Dolby Pulse, sunet cinematic SRS şi Dolby Digital Plus. Ecranul este unul de 19 inci, adică 48 de centimetri şi are contrast dinamic de tip mega contrast. Imaginea lui Samsung 19D4020 este una HD datorită rezoluţiei de 1366 pe 768 pixeli şi aspectul imaginii e de 16 pe 9. La fel ca sunetul şi imaginea are caracteristici superioare cum ar fi motorul Hyper Real, imaginea cursivă de 50 de herţi şi Wide Color Enhancer Plus. Foarte bine pentru acest TV e faptul că are tuner TV integrat care e de tip DVB T şi C cu suport MPEG4. Acest televizor 19D4020 are şi un player multimedia integrat şi prin intermediul caracteristicii Connect Share Movie poate reda orice fişier multimedia de pe o memorie USB.

Păreri pro și contra

Pro: are un ecran LED care va afișa imagini mai clare și va consuma mai puțin curent, are Anynet, player multimedia și tuner digital. Playerul multimedia va reda fără probleme și formate de gen mkv. Un alt lucru bun este imaginea cursivă de 50 de herți care va afișa filme și jocuri mai realist.
Contra: Samsung 19D4020 este cam mic, dar persoanele care-l vor achiziționa tocmai asta vor căuta.

Concluzii

Dacă vrei un TV bun atunci ar trebui să alegi un televizor LED Samsung 19D4020 care are o diagonală de 48 de centimetri și multe dotări de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 19D4020”

  1. Salut am luat si eu acest TV acum 1 zi.Vreau sa stiu , la el zice ca are contrast dinamic … mega contrast dar ati stii sa imi spune-ti in cifre cam cat contrast are?

Comentariile sunt închise.