Samsung 19D4010

Un televizor recent apărut oferit de Samsung este acest TV LED Samsung 19D4010 ieftin de 48 cm care este unul destul de performant chiar dacă pare unul simplu. Pentru faptul că este un LED cu cele mai noi tehnologii video face ca televizorul prezentat să fie unul din clasa superioară. Samsung 19D4010 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și mai vine și cu un prelungitor inclus în preț în valoare de circa 60 de lei. Design-ul este unul elegant de culoare alb lucios, iar pentru un astfel de preț poți avea un televizor nu chiar de ultimă generație dar suficient de performant pentru redarea de filme HD cu ajutorul player-ului integrat. Sunt puține televizoare LED de culoare albă dar acesta este cel mai bun dintre ele.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Caracteristici și specificații tehnice

Acest Samsung 19D4010 este unul de tip LED și din păcate nu vine cu tehnologie 3D. La capitolele audio și video are două difuzoare de 3 W RMS fiecare, tehnologie sunet SRS Theater, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 cu ieșire digitală, Dolby Pulse, diagonală de 48 cm, contrast ridicat, rezoluție HD de  1366 cu 768 pixeli, aspect 16 pe 9. Are caracteristici speciale ca: Clear Motion Rate 50, Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus.

La capitolul tuner, recepție și transmisie Samsung 19D4010 are tuner digital DVB-T/C MPEG4. După cum am mai precizat mai sus are player video integrat.  La partea de conectori are D-Sub, mufă pentru căști, SCART, slot CI, intrare audio PC, intrare RF, intrare PC, intrare PC, două porturi HDMI, intrare video composite, intrare USB 2.0, ieșire audio digitală (optică). Are un consum de energie de 35 de W și o greutate de 3,4 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: ar fi diversele tehnologii cu care vine și caracteristicile speciale pe care le oferă: căutare automată de canale, mod jocuri, Anynet+, programare alarmă, echilibrare automată volum, EPG, 1 Tuner PIP, Channel List USB-Clone, oprire automată și teletext.

Ca minusuri: probabil ar fi prețul care putea fi mai mic.

Concluzie

Acest TV LED Samsung 19D4010 ieftin cu diagonală de 48 cm este unul destul de bun chiar dacă nu este așa de mare, important e să fie LED și să aibe player integrat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 19D4010”

  1. Un televizor care ar corespunde oricarei cerinte deoarece e foarte ieftin si arata bine. Pe langa aceste doua caracteristici e si performant. E de culoare alba, deci e pe alb complect, chiar daca sus sunt imagini cu varianta pe negru care e in imaginea a doua. Daca sunteti persoane nepretentioase atunci va recomand acest model deoarece e foarte bun si sunt sigur ca nu o sa va dezamageasca.

Comentariile sunt închise.