Saeco PicoBaristo SM5470/10, espressor pentru 10 tipuri de băuturi

Saeco PicoBaristo SM5470/10 e un espressor automat care te ajută să prepari până la 10 tipuri de băuturi derivate cafelei.
Vine cu dotări premium printre care aş aminti râşniţa ceramică, funcţia Memo şi altele.
De la început trebuie să vă spun că acest model e unul cu un aspect foarte plăcut şi sub numele Saeco e steagul Italiei pentru a ne arăta că e un aparat premium.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern şi uşor de folosit datorită faptului că e automat şi a panoului de comandă modern.
Cred că se poate vedea din poză că are două duze de cafea aşa încât să puteţi prepara două băuturi simultan.

Păreri pro şi contra

Aparatul Saeco PicoBaristo SM5470/10 este echipat cu râşniţă de tip ceramic aşa încât operarea să fie silenţioasă, iar durata acesteia să fie de mai mult de 15000 ceşti.
Precum în cazul altor modele de la Philips şi acesta are filtru avansat numit AquaClean. Acest are rol de a purifica apa şi a preveni acumularea calcarului. Astfel, poţi prepara până la 5000 de ceşti fără detartrare.
Cele 10 produse care pot fi preparate sunt cafea (simplă, cu lapte), espresso (simplu, dublu, macchiato), latte macchiato, ristretto, americano, spumă de lapte. De asemenea poate fi făcută apă fierbinte pentru ceai sau ceva de genul.
E un aparat compact cu dimensiuni de 22x34x43 lxaxî cm, iar greutatea e de 7kg. În felul acesta nu e prea greu de mutat dintr-o parte în alta.

Dacă doriţi un aparat uşor de folosit şi care să poată prepara foarte multe ceşti de cafea atunci acest model ar fi recomandarea mea. Întreţinerea nu e deloc complicată, mai multe informaţii despre acest aspect le puteţi afla din manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa