Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10, espressor cu râșniță ceramică

Espressorul Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10 e oferit de un brand destul de experimentat, dar cred că știți asta deja și nu vă doriți orice aparat de preparare a cafelei. Sunt destul de multe motive pentru care merită să alegeți pe acesta și nu altul: 13 selecții (băuturi), 5 setări de intensitate (a aromei), râșniță ceramică cu 12 trepte de măcinare, filtru AquaClean (purifică apa) și altele. E destul de compactă pentru câte oferă și din poza de jos se vede foarte bine carafa cu lapte care e integrată. 

Doar după cum arată, putem spune că e un model premium care va impresiona. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, discutăm de un model automat care poate prepara numeroase băuturi și nu voi mai face acea lisă pentru că discutăm de cele mai populare băuturi. O puteți alimenta fie cu cafea măcinată, fie cu cafea boabe.

Capacitatea e de 2 cești și se vede din poza de sus dar depinde de băutura aleasă sau de mărimea paharului. Sunt prezente și niște funcții interesante: apă fierbinte, anticalcar, decalcifiere, alegere temperatură, setare cantitate cafea și grad de măcinare.

Rezervorul de apă și tava sunt detașabile pentru a le putea curăța ceva mai bine. Îl puteți menține curat cu ușurință și nu mai rebuie să mergeți la un bar să savurați, de exemplu, un cappuccino.

Păreri pro și contra

Râșnițele mecanice sunt mult mai durabile decât cele standard, de aceea au și un preț ceva mai mare, iar voi vă puteți bucura de cel puțin 20000 de cești preparate cu aceasta. Totul e ușor de folosit și curățat, chiar nu se compară cu un espressor clasic, iar dacă nu v-am convins, motivele pentru care merită să-l alegeți le-am enumerat mai sus dacă nu le-ați citit deja. Chiar nu am avut ce să-i reproșez, însă nu și-l permite oricine.

Saeco SM5573/10 e un aparat care poate fi pus oriunde deoarece nu ocupă foarte mult spațiu, poate fi mutat cu ușurință și arată foarte bine. Interfața e destul de prietenoasă și poate fi folosită cu ușurință, dar eu vă sugerez să studiați manualul său de instrucțiuni.

Te-ar mai putea interesa