Saeco GranAroma SM6582/30, păreri espressor automat

Saeco GranAroma SM6582/30 e un nou espressor premium de la producătorul italian Philips Saeco. Trebuie să precizez că acest aparat e pentru uz casnic (rezidențial) și de aceea are un cost mediu. Dar, nu vă oprește nimeni să-l folosiți și în scopuri comerciale în cazul în care e vorba despre un local mai mic.

Espressorul e unul automat capabil în a face până la 16 băuturi, iar pentru a le face excelente are integrate o multitudine de lucruri. Aș aminti râșnița (din material ceramic), sistemul de memorare, recipient pentru lapte și altele.
Nu știu dacă se poate vedea din poză, dar e vorba despre un aparat de culoare crem echipat cu două duze de cafea și panou comandă tactil.

  • Prepară 16 băuturi
  • Râșnița e ceramică
  • Aparat premium

E un aparat automat, în acest mod realizându-se și spumarea laptelui.
Pe partea de alimentare cu cafea trebuie să scriu că suportă cafea boabe, cât și măcinată. În cazul în care e alimentat cu boabe o să vă ajute râșnița ceramică.
Probabil că v-a ieșit în evidență faptul că aparatul vine posibilitatea preparării unui număr foarte mare de băuturi – 16. Mai mult de atât, aparatul poate fi utilizat pentru prepararea simultană a două băuturi.
Presiunea e una standard de 15 bar, în acest fel aparatul scoțând toată aroma din cafea.

Un lucru neutru (nu e avantaj și nici dezavantaj) e că aparatul Saeco GranAroma SM6582/30 a primit distincția Design Award 2021. Nu știu la ce v-ar ajuta acest lucru deoarece important e cât de ușor e de folosit și cât de bună e cafeaua. Cum arată, nu cred că e așa de important.

Ca lucru negativ trebuie să menționez că e costul. E un aparat cu un preț mediu dacă e să vedem dotările, dar e un model cu preț puțin peste medie dacă e să-l comparăm cu alte espressoare. În esență, raportul dintre preț și dotări e foarte bun pentru dvs. dacă doriți să experimentați o multitudine de băuturi care pot fi preparate rapid.

Te-ar mai putea interesa