Saeco GranAroma SM6580/10, espressor automat de la Philips

Saeco GranAroma SM6580/10 e un espressor de top lansat în anul 2021 pentru cei interesați de o băutură de cea mai bună calitate.
E recomandat pentru acasă, dar nu văd de ce nu ar putea fi utilizat la o cafenea mică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai nou pe piață de la Philips. Aceștia se laudă că aparatul lor are un design foarte reușit, confirmat de premiul Design Award 2021.

Păreri pro și contra

Aparatul Saeco GranAroma SM6580/10 poate prepara până la 14 tipuri de băuturi, dar eu aș vrea să evidențiez cele mai importante lucruri precum:
– Poate prepara simultan două băuturi deoarece are două duze de cafea.
– Are o multitudine de funcții și opțiuni printre care trebuie amintite râșnița cermaică, decalcifierea, oprirea automată și altele.
– În pachet e inclus tot ce ține aparat precum recipient de laptop, tub de lapte, filtru AquaClean etc.
Scriam că poate prepara mai multe băuturi, mai exact 14. Acestea sunt următoarele: cafea, cafea cu lapte, espresso (normal, lung, macchiato), cappuccino, latte macchiato, lapte cald, caffe latte, ristretto, spumă cu lapte, caffe cremă, americano.
Pe lângă faptul că poate prepara multe tipuri de băuturi acest model are și diverse setări pentru personalizarea acestora. Printre acestea se numără LatteDuo, CoffeMaestro și Equalizer.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit (automat) de la un producător renumit. Fiabilitatea sa e dată și de construcție deoarece are râșniță ceramică (care vă ajută la prepararea a cel puțin 20.000 cești cafea), filtru de apă (numit Aqua Clean și are rol de purificare a apei și de a prelungi durata de viață a aparatului).

În cazul în care doriți alternative atunci aveți aici câteva modele de la Saeco.

Te-ar mai putea interesa