Rowenta X-Combo GZ3038WO, păreri aspirator vertical cu mop

În cazul în care sunteți interesați de un aspirator german de calitate superioară atunci vă recomand modelul Rowenta X-Combo GZ3038WO. Se menționează că e unul 2 în 1, adică aspiră uscat și e mop. Mai exact, poate aspira și fi folosit ca mop, simultan ori individual.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat cu o putere de 215W care ajută la o aspirare bună. Din poza de alături se poate vedea că e un model simplu, fără ecrane suplimentare ori alte dotări inutile.

Argumente pro și contra

Pe lângă faptul că Rowenta X-Combo GZ3038WO are o baterie tip Li-ion care poate ține 20-60 minute, acest model prezintă și alte avantaje.
1. Pachetul este unul generos dpdv al accesoriilor. Sunt livrate accesoriile care pot fi văzute în imaginea de mai sus. În cazul în care pe parcursul utilizării o să aveți nevoie de rezerve atunci intrați pe site-ul producătorului și identificați codurile accesoriilor, apoi le căutați pe Internet la magazine cunoscute pentru a le cumpăra.
2. Aparatul e unul foarte fiabil, iar pentru siguranța dvs este oferită o garanție de reparabilitate de 15 ani.
3. Capacitatea de colectare e una normală de 550 ml.
4. Portabilitatea e una bună, fiind vorba despre lipsa cablului și a faptul că are o greutate de 3,1 kilograme.

Din păcate nu e și aspirator de mână, dar e unul cu mop. Această facilitate ajută la o curățare igienică a podelelor.

Acest aspirator se va dovedi foarte bun atunci când vreți să curățați rapid podeaua unei camere sau a mai multor camere. Spre deosebire de roboții de aspirare (iRobot Roomba s9+ spre exemplu iRobot Roomba s9+), acest model are un preț mult mai mic, iar puterea e una foarte bună.
Dacă vă interesează o alternativă atunci aș recomanda Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01 deoarece are cam același preț.

Te-ar mai putea interesa