Rowenta Silence Force Cyclonic 5 RO7689EA, cel mai aspirator aspirator fără sac

Aspiratoarele fără sac sunt cele mai populare modele de la ora actuală, astfel că au apărut și câteva modele puțin similare dar fără cablu (cel vertical). Rowenta Silence Force Cyclonic 5 RO7689EA este modelul prezentat mai jos și este unul standard, doar că oferă caracteristici mai ieșite din comun. Are un design mai ieșit din comun, însă dacă ne uităm cu atenție veți vedea că producătorul s-a gândit la fiecare detaliu: să fie portabil, recipient de praf ușor de golit și vizibil, mâner ergonomic, corp compact etc.

Costă mai mult decât cele mai multe modele de pe piață însă se laudă cu performanțe mult mai mari decât versiunile anterioare, iar nivelul de zgomot este la un nivel scăzut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că mai sunt și alte modele similare care fac parte din aceeași serie, numai că cel de sus este cu câțiva decibeli mai silențios, o rază de operare mult mai mare, numeroase accesorii utile și altele. Cu alte cuvinte sunt o mulțime de motive pentru a alege varianta ceva mai nouă, însă prețul este justificat. Le voi enumera mai jos:

tehnologie ciclonică – mărește performanțele de aspirare, iar praful este reținut fără probleme datorită filtrelor.

cap de aspirare Power Air cu două poziții, dar sunt incluse și altele pentru diverse tipuri de suprafețe sau în funcție de spațiu.

mânerul Ergo Comfort ușurează transportarea sa.

recipient de colectare de 2.5 litri care poate fi golit cu ușurință și în siguranță (fără a împrăștia praf prin locuință)

Probabil că mulți dintre voi nu ați fi dispuși să cheltuiți atât de mult pe un astfel de aparat, însă este un brand renumit care oferă soluții competitive. Unele aspiratoare pot avea mai puține recenzii deoarece sunt mai noi sau au prețuri cam mari pentru bugetele alocate.

Concluzie

Rowenta RO7689EA are inclus și un kit pentru animale de companie, adică puteți aspira fără probleme blana lor. Nu sunt foarte multe aspiratoare ca acesta, însă dacă ar fi să vă recomand unul ceva mai diferit, aș zice că un Bosch ProAnimal BCH86PET2 ar fi ideal pentru că este mai portabil.

Te-ar mai putea interesa