X Trem Power Rowenta RO5441, aspirator cu sac

Aspiratorul RO5441 de la Rowenta e un model cu sac și principalele sale caracteristici ar fi capacitatea mare de colectare de 4 litri, filtrul de tip HEPA și mânerul ergonomic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar faptul că Rowenta RO5441 are sac nu e un lucru rău deoarece astfel curățarea sa e mai eficientă. Vine ca o alternativă mai capabilă la Zelmer VC3300.0SK și de aceea și prețul e ceva mai ridicat ca al acestuia din urmă.

Poze

Modelul de față e unul albastru, dar există și pe alte culori. Nu e un aparat mare și de aceea poate fi utilizat cu ușurință chiar și de copii. Nu știu dacă se vede din poză, dar are un mâner foarte interesant care face ca tubul de aspirare să fie ținut cu ușurință în mână, iar aspirarea să fie mai eficientă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

S-ar putea spune despre acest aspirator că e unul clasic din moment ce vine cu sac, însă nu e chiar așa deoarece stă excelent pe partea de filtrare având filtru HEPA, iar mânerul e unul special. Acest tip de mâner e unul care face aspirarea foarte simplă și nu cred că alte modele au așa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o putere mare de aspirare; suprafață de aspirare e una mare deoarece cablul e unul lung de 6 metri; nu trebuie să schimbați des sacul deoarece capacitatea de colectare e de patru kilograme, însă cât de des schimbați sacul depinde și cât de murdare sunt covoarele; raportul dintre preț și calitate e unul excelent din moment ce vine cu o mulțime de dotări; tubul e unul telescopic metalic și asta vă dă garanția că dacă îl scăpați pe jos atunci nu o să pățească mare lucru.
Contra: aspirarea e una uscată.

Concluzie

Dacă nu-ți plac aspiratoarele fără sac deoarece nu le poți curăța prea bine atunci cea mai bună variantă ar fi un aspirator cu sac cum e acesta. Prețul îl recomandă, precum și lucrurile pozitive de care scriam mai sus. Un lucru care-mi place foarte mult e derulatorul de cablu. Mai nou toate modelele au așa ceva, însă în trecut trebuia să strângi cablul singur și așa pierdeai timp prețios.

Lasă un comentariu