Rowenta RO3449, aspirator Compacteo Cyclonic Ergo

Pentru cineva interesat de un aspirator capabil recomand un Rowenta cum e acest Rowenta RO3449. Acesta e un aparat din clasa Compacteo Cyclonic Ergo, fiind un aparat fără sac și care are filtrare Hepa 10. Principalul avantaj al unui aspirator fără sac precum acesta ar fi faptul că nu mai trebuie să cumperi saci.

Dacă te interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că acest aparat nu costă deloc mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Despre fiabilitate nu putem spune nimic rău deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Aparatul
Aparatul

Modelul RO3449 e unul care are aspirare uscată și o putere de 1900W. Din păcate nu vă pot spune mare lucru despre puterea de aspirare deoarece nu e precizat nimic oficial.
Aspirarea nu o să fie deloc dificilă întrucât are o capacitate de colectare de 1 litri, iar tubul e unul telescopic. Dacă o să scăpați acest tub pe jos atunci nu se va rupe prea repede deoarece e unul metalic.
Legat de zgomot trebuie spus că nu e un aparat prea gălăgios întrucât are un nivel de zgomot de 79 decibeli, acest nivel depinzând foarte mult și de treapta de viteză pe care o alegeți.
Foarte interesant e faptul că pe lângă alte accesorii acesta are și o curea de umăr care te va ajuta să duci aparatul după tine.

Plusurile unui astfel de model ar fi costul de achiziție deloc mare, fiabilitatea ridicată, că nu are nevoie de saci și că vine dotat cu filtrare Hepa (o filtrare care face ca aerul evacuat să fie mult mai curat… în proporție de peste 90%).
Ca minusuri trebuie precizate capacitatea nu prea mare de colectare și că nu e specificată puterea de aspirare.

Concluzia mea legată de aparatul acesta e că este perfect în cazul în care te interesează un model nu prea scump care să aspire eficient.
Poate că aveți reticențe în alegerea aparatului acesta întrucât nu cunoașteți detalii legate de brand și de aceea trebuie spus că e vorba despre un brand nemțesc de o foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa