Rowenta Flex 11.60 RH9890WO, aspirator vertical cu acumulator

Rowenta Flex 11.60 RH9890WO este un model interesant și se poate observa din imaginea de jos, mai precis brațul său poate fi îndoit pentru a putea pătrunde sub mobilier fără ca voi să trebuiască să vă aplecați. Evident că acest aspirator nu este singurul și mai există și alte modele similare, chiar de la același brand și cu prețuri similare. Nu pot fi mai accesibile deoarece se folosesc de acumulatori foarte buni, tehnologii foarte avansate care fac aparatul mai atractiv și aveți numeroase accesorii pentru diverse întrebuințări.

Îl recomand și iubitorilor de animale pentru că are accesoriul necesar dar și putere potrivită pentru a aspira părul împrăștiat de prin casă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că nu oferă o putere foarte mare de aspirare pentru cât costă, însă nu veți reveni niciodată la aspiratorul clasic deoarece scăpați de cablul acela enervant și de corpul greu care îl trăgeați după voi. Raza de acțiune este nelimitată și acum puteți aspira toate scafele fără să vă mai uitați în urmă după cablu și chiar și treptele. Dacă aveți o suprafață mare și nu sunteți mult timp pe acasă, dar vă doriți un spațiu cât mai curat, vă recomand un aspirator robot cum este modelul Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH. Sunt și altele dacă nu sunteți fan al acestui brand și poate că v-ar plăcea o anumită culoare.

Un aspirator bun este acela care are rating-uri bune, adică să fie peste 4 stele, dar și numărul lor contează. Totuși, un model nou nu poate avea foarte multe recenzii deoarece nu a fost pe piață mult timp. Poate aspira uscat dar umed și există un accesoriu în acest sens (acel cap mai mare pe care scrie Aqua).

Concluzie

Rowenta RH9890WO are un panou de control foarte simplu și este chiar lângă mâner. Mai precis, veți vedea nivelul bateriei dar și nivelul puterii de aspirare. Un aspirator portabil mai mic nu oferă o autonomie atât de mare ca și acest model – până la 45 minute; și nici nu aveți nevoie de mai mult.

Te-ar mai putea interesa