Rowenta Flex 8.60 Allergy RH9638WO, aspirator vertical cu funcție Boost

Rowenta Flex 8.60 Allergy RH9638WO este un model care ar trebui să vă intereseze deoarece are un sistem de filtrare ceva mai bun astfel încât nu va împrăștia alergeni prin cameră. Este și menționat acest aspect în numele său, astfel că se adresează unei categorii diferite de utilizatori, dar și așa, poate că vreți să inspirați un aer cât mai curat. Poate că la prima vedere nu vă vine să credeți că este chiar așa de ușor de mânuit, adică nu este atât de ușor de folosit, însă trebuie să menționez că are numai 2.7 kg.

Vorbim de un aspirator destul e nou și cu destul de multe caracteristici interesante. Nu a fost conceput să impresioneze pe toți, deoarece nu vorbim de un buget foarte mare însă este mult peste un aspirator portabil mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Semănă destul de mult cu modelul Rowenta Flex 11.60 RH9890WO, numai că acela permite și aspirare umedă și autonomia este puțin mai mare. Sunt diferențe și nu le-aș numi avantaje deoarece fiecare le poate interpreta diferit sau poate că nu-și doresc anumite caracteristici. De exemplu, modelul de prezentat sus este mai silențios și mult mai ușor de manevrat (celălalt în jur de 5 kg). Mai sunt și alte diferențe (la accesorii și tehnologii), deci am putea spune că sunt două aspiratoarea care se adresează unor categorii de persoane diferite.

În general, aspiratoarele pot fi folosite pentru a aspira chiar și părul animalelor dar unele au accesorii speciale care îl adună ceva mai bine. Spre deosebire de aspiratorul clasic, acesta are o putere de aspirare nu atât de mare, de aceea nu l-aș recomanda pentru covoare cu fir lung, iar în rest se descurcă bine.

Concluzie

Rowenta RH9638WO poate fi folosit oriunde și nu mai trebuie să vă faceți griji că nu aveți o priză în apropiere ori cablul nu este suficient de lung. Poate fi folosit ușor cu o singură mână și nu veți depune un efort foarte mare. Atunci când alegeți aspiratoare nu foarte scumpe, acesta nu pot avea și stație de andocare pentru perete, dar sunt astfel de modele dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult.

Te-ar mai putea interesa