Rowenta RH855201

Rowenta RH855201 e un aspirator de tip stick, adică un aspirator care nu depinde de un cablu, iar în acest fel poți să mergi să aspiri și prin mașină cu el. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și ce mă încântă la el e faptul că e un aspirator portabil, are o autonomie crescută de până la 40 de minute, rezervorul are o capacitate decentă de circa un litru, iar peria cu care vine e una delta care e specifică aspiratoarelor stick de la Rowenta.

Poze

Rowenta RH855201 e un aspirator de culoare violet cu un aspect caracteristic Rowenta. Din imaginile de alături se poate vedea că e un model vertical și trebuie știut că vine doar cu acea perie Delta Air Force și nu are perie turbo ori vreun accesoriu pentru aspirat în spațiile înguste.

Din față
Din față
Lateralul
Lateralul

Specificaţii tehnice

RH855201 e un aspirator modern care beneficiază de aspirare uscată pe partea de sistem de aspirare și puteți aspira confortabil cu el deoarece are o autonomie mare de maxim 40 minute. Eu zic că 0.9 litri sunt suficienți pentru câteva aspirări așa încât să nu trebuiască să goliți de fiecare dată aparatul. Vine doar cu un accesoriu, fiind vorba despre peria delta care e una revoluționară și care ajută la o aspirare foarte eficientă.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; portabilitatea e crescută și din această cauză aparatul nu are o suprafață de aspirare limitată cum e în cazul modelelor clasice (adică acelea cu cablu); fiabilitatea e una foarte bună deoarece dacă aveți grijă de el nu se strică, iar garanția e una minimă de 2 ani cu posibilitatea extinderii la mai mult.
Contra: nu vine cu prea multe accesorii, iar un accesoriu pentru spații înguste cred că ar fi fost destul de util.

Concluzie

Dacă te interesează o soluție mai mobilă de aspirare atunci acest Rowenta ar fi recomandarea mea. Vine cu caracteristicile apreciate la aspiratoarele acestui brand cum ar fi silențiozitatea, calitatea și performanța în aspirare. Din preview-ul de alături se pot vedea mai multe detalii cu referire la cum aspiră și funcționează aparatul.

Te-ar mai putea interesa