Rowenta RH854801

Aspiratorul stick Rowenta RH854801 e foarte util deoarece nu mai ai grija cablului şi poţi să-l foloseşti în timp ce vorbeşti la telefon pentru că ai nevoie doar de o mână pentru manevrarea lui. Nu costă multe deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi se poate spune că din punct de vedere vizual e identic cu RH8571, iar capul de aspirare e tot Delta Air Force.

Poze

Arată destul de bine, iar alături se poate vedea peria în formă de triunghi şi camera unde e ţinut praful, deci nu e nevoie de saci (un stres în minus privind schimbarea sacului şi căutarea de saci compatibili). La finalul articolului e un clip care demonstrează cât de uşor e procesul de aspirare prin casă.

Rowenta Air Force RH8571 1
Peria delta e foarte eficientă
Rowenta Air Force RH8571 2
Nu e nevoie de vreun sac

Specificaţii tehnice

RH854801 e un aspirator cu aspirare uscată la care nu este necesar sacul. E de tip vertical şi alimentarea sa se face pe acumulatori care se încarcă în timp ce îl ai în priză (când e folosit trebuie scos din priză). Ca accesorii are acea perie în forma unui triunghi. Nu ştiu dacă aceste specificaţii sunt importante sau faptul că e portabil şi puteţi merge oriunde să aspiraţi aşa încât să nu depindeţi de o priză. Dacă aveţi un bus (automobil microbuz) atunci şi în el puteţi aspira cu acest mic electrocasnic deoarece e foarte eficient, dar recomandarea mea ar fi să-l folosiţi doar la aspiratul prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine având o culoare neutră (gri metalic); nu costă mult deoarece costul său e de undeva la 500 lei; bateria sau mai bine spus acumulatorii săi ţin undeva la peste 40 minute; garanţia e de maxim 4 ani (normal 2 ani, dar poate fi mărită cu încă puţini lei la 4); e uşor de folosit şi asta datorită greutăţii reduse şi formei sale.
Contra: poate faptul că acumulatorul nu ţine mai mult de 40 minute şi ceva, dar nu cred că-ţi ia mai mult de jumătate de oră să aspiri.

Concluzie

Rowenta RH854801 e un aspirator tipic de la Rowenta şi excelează la capitolele uşurinţă în utlizare şi eficienţă la aspirare. Nu ai nevoie nici de sac deoarece praful e ţinut într-un mic compartiment de aproape un litru. Alături e un preview făcut de producător pentru a prezenta principalele caracteristici ale electrocasnicului, dar şi modul de utlizare al aparatului.

Te-ar mai putea interesa