Rowenta Green Force Max Silence RO6136EA, aspirator cu sac și putere 750W

Rowenta Green Force Max Silence RO6136EA este un aspirator modern cu sac și putere de aspirare de 750W.
Multă lume alege modele cu sac în defavoarea celora fără deoarece au o capacitate de aspirare mai mare. Spre exemplu, modelul acesta are capacitate de 4,5 litri.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat puternic, eficient și care poate aspira o suprafață mare.
Din imaginea de alături observați că RO6136EA e unul pe negru cu argintiu.

Argumente pro și contra

Aspiratorul Green Force Max Silence RO6136EA al celora de la Rowenta este unul care excelează la mai multe capitole, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.

  • Puterea e una foarte bună de 750-900W. 900 W fiind puterea maximă.
  • Nivelul de zgomot e unul scăzut, acesta fiind și motivul pentru care titlul conține denumirea „Silence”. Zgomotul produs este undeva la 65 decibeli.
  • Este ușor de manevrat deoarece are 4 roți multidirecționale. Acest lucru vă ajută să împingeți sau trageți aparatul ducpă dvs.
  • Este fabricat în Franța, acest lucru arătându-ne că beneficiem de un aparat cu o fiabilitate foarte bună. Și, cum ne-a obișnuit Rowenta, acest model are garanție de reparabilitate de 15 ani.
  • E un electrocasnic sustenabil, fiind fabricat în proporție de 70 procente din plastic reciclat.
  • Filtrarea e una superioară pentru că are filtru HEPA. Acesta filtrează praf de până la 0,3 um.
  • Înlocuirea sacului se realizează igienic deoarece este evitat contactul cu praful. Ar mai trebui să adaug faptul că nu trebuie așteptat ca sacul să fie plin deoarece cu cât se umple cu atât scade puterea de aspirare.

Din păcate nu e și mop, aspirarea fiind doar de tip uscată. Dar, la acest cost nu cred că ne puteam aștepta la altceva.

Concluzia mea referitoare la modelul acesta e că merită dacă vreți ceva cu capacitate mare de stocare (a prafului) și putere superioară.

Te-ar mai putea interesa