Rowenta Flex15.60 RH99F1WO, aspirator vertical cu stație de încărcare

Rowenta X-Force Flex15.60 RH99F1WO este un aspirator vertical de top, adică din segmentul premium care oferă numeroase accesorii (pot fi văzute în imaginea de jos) și chiar acea stație de încărcare. Modelele puțin mai performante sunt mai bine echipate și aici mă refer la toate aspectele, dar și funcționalitatea este la un alt nivel. Mai sunt și aspiratoarele verticale care costă pe jumătate sau chiar mai puțin, doar că acea nu au un corp atât de compact și nu toate pot fi folosite ca și un model portabil.

La prima vedere nici nu ai zice că este vorba de un aspirator, deoarece arată mult diferit de cel tradițional. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se poate observa destul de ușor că nu oricine și-l permite, însă dacă ați mai folosit un model vertical și nu prea ați fost mulțumiți de funcționalitatea sa, performanțe și accesorii, atunci acesta ar trebuie să fie pus în capul listei.

Am mai văzut aspiratoare similare cu acesta de la acest brand, iar unul este Rowenta RH9890WO care costă pe jumătate. De ce? Păi, hai se vedem de există o diferență atât de mare de preț și cea aduce în plus sau în minus varianta de sus:

  • greutatea este aproape pe jumătate, adică are numai 3.2 kg.
  • nu are cap pentru spălare.
  • are stație de încărcare, adică adio cabluri și încărcătoare. Acum îl puneți ușor în acel suport care este bine gândit, unde pot fi puse și accesoriile furnizate.
  • autonomie mult mai mare – 1 oră și 20 minute (dublă), încărcare în numai 3 ore.
  • ambele vin cu iluminare LED, braț flexibil (intră pe sub mobilier), recipient praf de 0.9 litri, dar mai sunt și alte asemănări.

Un alt lucru care-l în veți observa imediat este că utilizatorii sunt foarte mulțumiți de de alegere și nici nu avea cum să dezamăgească în acest buget.

Concluzie

Rowenta RH99F1WO are specificații mai bune, dar pe partea de funcționalitate sunt destul de multe aspiratoare Rowenta cu braț flexibil sau care pot fi folosite ca aspiratoare portabile (când aspirați în zone mici, cum ar fi mașina).

Te-ar mai putea interesa