Rowenta XForce Flex 12.60 Aqua RH98C8WO, model cu mop

Dacă doriți un aspirator avansat atunci modelul Rowenta XForce Flex 12.60 cu mop Aqua RH98C8WO ar fi o recomandare din partea mea. Din denumirea aparatului ne putem da seama că e vorba despre unul cu mop spre deosebire de Rowenta RH1238WO care e unul fără.

Acest electrocasnic de mici dimensiuni vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe banii aceștia primim unul dintre cele mai avansate modele de la Rowenta. Poate fi considerat ca fiind un model „mai multe în unul singur” datorită faptului că e mop, aspirator vertical și aspirator de mână. Cred că sesizați acest lucru din imaginea de alături care prezintă accesoriile.

Păreri pro și contra

Aspiratorul RH98C8WO e unul cu o capacitate ceva mai mare de 900 ml, acest lucru fiind datorat în principal faptului că e cu mop. În mod normal aspiratoarele verticale fără mop au o capacitate de 400 ml.
Pe partea de portabilitate trebuie precizat faptul că aparatul are o autonomie de 45 minute și o greutate redusă de 3 kilograme. Nu am văzut să fie precizat timpul de încărcare (charging time), dar bănuiesc că e de circa 4 ore precum în cazul modelelor similare de la acest producător.
Stă bine pe partea de putere deoarece dispune de 150W ca putere de aspirare. Iar, puterea aparatului e una de 320 W.

Singurul aspect negativ de care ar trebui să țineți cont e că are un preț peste medie, dar justificat.

Pentru o casă care se vrea să fie impecabil de curată recomand un astfel de aparat care va ajuta și la păstrarea sănătății. Din poză se poate vedea că are și un număr mare de accesorii așa încât să îl folosiți timp îndelungat cu ce vine în pachet. Dacă cu trecerea timpului o să aveți nevoie de rezerve la accesoriile consumabile atunci puteți studia pagina web a producătorului privind compatibilitatea, iar mai apoi să le căutați pe paginile web ale magazinelor online.

Te-ar mai putea interesa