Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic RO5327

Aspiratorul fără sac Rowenta Compacteo Ergo Cyclonic RO5327 (Rowenta RO 5327) e un model de culoare turcoaz care beneficiază de filtrare Hepa 10 și co capacitate de 1.5 litri pe partea de absorbție a prafului. E modelul perfect pentru cineva care stă la bloc deoarece nu poate înmagazina așa de mult praf… cum e în cazul aspiratoarelor cu sac.

Un alt lucru bun la acest model e costul de achiziție deoarece acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primind un aparat care e foarte rezistent și foarte ușor de utilizat. Dacă garanția de 2 ani ți se pare una mică atunci poți opta pentru mărirea ei cu unul sau doi ani… pe bani puțini.
În imaginea alăturată se poate vedea foarte bine cum arată acest model, în special unitatea principală care e piesa de rezistență. Poți vedea că are niște butoane mari așa încât să le poți atinge chiar și cu piciorul așa încât să nu trebuiască să te apleci când vrei să pornești/oprești aspiratorul.

Aparatul
Aparatul

Acest aspirator fără sac realizează o aspirare uscată și poate colecta undeva până la 1.5 kilograme. E realizat dintr-un plastic foarte calitativ, iar tubul e unul telescopic de tip metalic… așa încât să nu se spargă dacă îl scapi pe jos.
Aerul evacuat e unul foarte bun deoarece aparatul deține filtrare Hepa care face ca aerul scos afară să fie curat în proporție de 99%.

Lucrurile pozitive sunt prețul deloc mare, aspirarea eficientă (venind cu un sistem cyclonic cu două vaze independente, adică separare și filtrare) și filtrarea Hepa.
Din păcate nu are o capabilitate de colectare prea mare, și acesta ar fi singurul minus.

În concluzie, acest model e unul foarte bun pentru o aspirare eficientă, indiferent că e vorba despre o cameră mare ori de una mică. Suprafața de aspirare nu e chiar așa de mare deoarece cablul e unul de 5 metri, dar se descurcă bine. Iar, dacă ai nelămuriri legate de zgomot atunci trebuie știut că nivelul de zgomot e unul de 84 decibeli.

Lasă un comentariu