Rowenta Air Force RH8771, aspirator stick

Aspiratoarele stick precum Rowenta Air Force RH8771 se adresează acelora care au nevoie de portabilitate și de un aparat care să poată aspira suprafețe foarte mari. Din păcate capacitatea de stocare a prafului e de 0.5 litri, dar asta nu e un-i un impediment major.

Costul acestui aparat e unul mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Și nu doar prețul e un atuu, ci și aspectul deoarece arată foarte bine. Din poza de alături puteți vedea că are culoare magnetic blue care e una foarte plăcută. Pentru mai multe informații vizuale vă recomand videoclipul de la sfârșit care e unul foarte bun.

Aparatul
Aparatul

Aparatul vine cu tehnologie Extreme Cyclonic care presupune o performanță foarte bună pe toate tipurile de podele, iar peria mare asigură o putere de până la 6200 rotații. Vine cu cap de aspirare Delta Air Force, iar recipientul pentru praf are o capacitate modică de 500 ml (0.5l).
Probabil unul dintre cele mai importante lucruri care vă interesează la acest model e autonomia, iar aceasta e de 45 de minute. Și timpul de încărcare e unul extrem de important, iar în cazul acestui model vorbim de 10 ore (deci îl puteți folosi la aspirat de vreo 4-5 ori cu o încărcare).

Lucrurile bune la aparatul acesta sunt prețul, portabilitatea, autonomia mare și puterea de aspirare. Forma sa îl face foarte bun pentru încăperi mari, dar și mici deoarece e cam greu să bagi un aspirator mare într-o cameră foarte mică.
Din păcate sunt și minusuri… doar două. Acestea sunt capacitatea mică a compartimentului de praf și timpul mare necesar încărcării. Compartimentul poate fi golit des și astfel o să combateți că e cam mic.

Deci dacă vrei un aspirator foarte eficient atunci acest Rowenta ar fi o recomandare de la mine. Capul delta (în formă de triunghi) te va ajuta în principal la o aspirare extrem de eficientă când vine de aspiratul colțurilor casei.
Dacă vă interesează cum se utilizează și aspectul său per ansamblu vă recomand clipul de alături care-i un preview extrem de bun.

Te-ar mai putea interesa