Rowenta Air Force RH8571

Aspiratorul Rowenta Air Force RH8571 vine cu un nume ciudat – Air Force. Mai lipsea terminația One așa încât să fie Air Force One și aveam avionul lui Obama acasă la un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care nu se poate spune că e mare pentru ce poate. Nunele ciudat al aspiratorului de tip vertical vine de la tehnologia care-l descrie și care presupune că are o putere de absorbire ciclonică mare. Aceasta e dubă, separând aerul de praf ceea ce mi se pare a fi inovator, cel puțin pe moment, dar nu prea știu cum funcționează… important e să aspire bine și nu ce tehnologii high tech folosește.

Poze

Modelul RH8571 e unul fără sac și în a doua imagine se poate vedea cum arată compartimentul unde e reținut praful, iar din prima poză se poate vedea peria aparatului care e foarte aerodinamică, deci și eficientă. La final e un preview video pentru a vă face o părere despre cum funcționează.

Peria e foarte eficientă și aerodinamică
Nu aveți nevoie de sac

Specificaţii tehnice

Rowenta Air Force RH8571 ar putea fi considerat ca fiind un aspirator portabil și asta deoarece se alimentează pe bază de acumulatori, însă dimensiunile sale îl fac mai degrabă aspirator vertical de tip stick (nu de memorie). Autonomia e de 40 minute și rezervorul e unul de aproximativ un litru ceea ce nu e prea mult. Autonomia e una decentă și din moment ce bateria e reîncărcabilă cred că e foarte bine. Aspirarea e uscată și aparatul electrocasnic vine cu mai multe accesorii printre care se numără peria turbo (ce denumire 🙂 ) și indicatorul care vă anunță când acumulatorul e descărcat.
Modelul de față e pe albastru, da există și pe alte culori, iar cel de alături e pe vișiniu.

Păreri pro şi contra

Pro: nu necesită sac, poate fi utilizat doar cu o mână, culoarea e albastră ceea ce e foarte bine deoarece alte modele sunt pe negru; mânerul e larg și ergonomic; vine cu multe tehnologii cu nume SF care cred că vor ajuta la o aspirare eficientă și rapidă. Contra: prețul e cam mare, însă când vrei ceva bun trebuie să scoți mai mult din buzunar.

Concluzie

RH8571 e un model care e destul de nou pe piață și încântă cu funcțiile sale. Chiar dacă e fără cablu, tot nu o să-l puteți folosi la aspiratul mașinii deoarece e cam lung… poate doar dacă aveți o dubiță sau un autobuz 😀 . Pentru a vă face o părere despre cum funcționează sistemele sale vă invit să urmăriți clipul de alături… care din păcate e în olandeză.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Rowenta Air Force RH8571”

  1. Este super…se merita o achizitie ca asta.Nu se compara cu celelalte „stick-uri”.Daca il vei achizitiona, nu-ti va parea rau.Incerca-l si tu….

Comentariile sunt închise.