Roborock Q7 Max+ review

De la începutul acestui review trebuie să scriu că aspiratorul Q7 vine în două variante: Roborock Q7 Max+ și Roborock Q7Max. Varianta superioară e cea Q7 Max+, iar acest lucru se reflectă și în cost deoarece costă cu vreo 800 lei mai mult.
Dacă sunteți interesați de diferența dintre cele două modele (Max+ vs Max) atunci trebuie știut că cel cu plus golește singur recipientul în stația de andocare. Aceasta din urmă având o capacitate de 2,5 litri comparativ cu aparatul care 0,470 litri.

Roborock Q7 Max preț și disponibilitate

Modelul Q7 vine în două variații, după cum am scris mai sus, iar din această prețurile acestora diferă ușor. În opinia mea, merită să vă orientați înspre modelul cu stație inteligentă de golire automată (Auto empty dock pure) deoarece o să economisiți timp.
În funcție de culoare există model pe negru și pe alb, dar nu am văzut ca prețurile să difere în funcție de culoare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Roborock Q7Max review

Q7 vine să înlocuiască modelul S5 și de aceea e numit succesorul lui S5 Max. Acest model vine să impresioneze cu cele mai bune dotări și o ușurință în utilizare maximă.

Modelul cu stație de golire are saci de 2,5 litri. Acest lucru nu e pe gustul meu întrucât nu-mi plac aspiratoarele cu saci. Producătorul menționează că sacii pot fi utilizați undeva la maxim 7 săptămâni.
Comparativ cu alte aspiratoare acesta are o putere mare de 4.200 Pa.

Precum în cazul S5 și acesta are navigație LIDAR, iar mopul e același.

Păreri pro și contra

  • Bateria de 5.200 mAh ține până la 3 ore
  • Puterea de aspirare e una mare de 4.200 Pa
  • Capacitatea de colectare e una mare (470 ml pentru recipient aspirator și 2.500 ml pentru stație)
  • Costul de achiziție e unul ușor mare

Verdict

Un astfel de aspirator se va dovedi util celora care vor o curățenie desăvârșită fără a mișca un deget. Roborock e un etalon în materie de roboți de aspirare, iar dacă alegeți un aparat de la ei atunci faceți o alegere foarte bună.

Te-ar mai putea interesa