Horizon 32T51

Dacă te interesează un televizor cu o diagonală de 81 centimetri atunci ar trebui să alegi acest TV LCD Horizon 32T51 care vine ca o variantă mai bună la Horizon 26T51 de 66cm. Îl recomandă prețul acceptabil , faptul că e HD Ready, timpul de răspuns de 8 milisecunde și faptul că este un TV LCD. Este un electrocasnic destinat persoanelor care vor un televizor LCD ieftin și capabil dar nu cu ultimele fițe cum ar fi wireless sau 3D. Adevărul e că cele de fițe costă undeva la peste 2500 de lei. 32T51 poate fi folosit și pentru a-l conecta la o consolă XBOX, PlayStation sau Nintendo Wii deoarece are un timp de răspuns destul de bun (zic eu) și prezența HDMI-ului va ajuta puțin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Horizon 32T51 este un televizor realizat cu tehnologie LCD și are integrate două difuzoare de 10 W fiecare. Ecranul e de 81 centimetri, adică de 32 de inci cu un timp de răspuns destul de bun, adică 8 milisecunde. Luminozitatea este destul de bună, adică de 500 candele pe metru pătrat. Calitatea imaginii este HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli. Deci filmele 720p vor fi redate destul de bine dacă nu chiar foarte bine, iar filmele Blu-ray vor suferi puține pierderi. O altă veste bună, pe lângă prezența imaginii HD, este prezența conexiunii HDMI.

Păreri pro și contra

Pro: este un televizor HD Ready, este LCD, are HDMI și are un preț destul de bun 799 lei.
Contra: nu are player multimedia integrat, nici tuner digital, nu e LED, iar filmele Full HD vor avea pierderi de detalii.

Concluzie

Dacă vrei un TV ieftin cu o diagonală de 81 cm atunci ar trebui să te gândești și la achiziția acestui televizor 32T51. Îl recomandă faptul că poate afișa imagini HD și prezența conexiunii HDMI.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Horizon 32T51”

  1. 32t51 a fost singurul televizor LCD cu un pret mai accepatabil si care sa aiba o diagonala de 81 de centimetri. Nu arata prea bine ca design, dar compenseaza pretul in minus. 😉

Comentariile sunt închise.