Televizor LED Samsung UE22C4000 de 56cm

Acest televizor LED Samsung UE22C4000 de 56cm (aproximativ 22 inch) este un model nou şi e unul cu tehnologie LED. Este unul ieftin deoarece costă undeva între 999 şi 1100 lei. O alternativă mai bună la acest model ar fi un Samsung UE32C5000 care costă undeva de la 1599 lei, dar are suport FullHD, o diagonală mai mare, internet şi multe alte funcţii.

Poze

În cutie
Din spate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Plusurile ar fi faptul că este LED, are HDMI, are o mulţime de funcţii (media player, PIP – picture in picture), că este Samsung (e mult mai bun decât un LG) şi că este ieftin.

Minusurile ar fi faptul că nu este mai mare (ca diagonală) şi nu este FullHD, ci doar HD Ready.

Specificaţii tehnice

Acest televizor LED Samsung UE22C4000 de 56 centimetri este un TV cu tehnologie LED, din păcate nu şi 3D. Pe partea audio are suntet RMS de 2 x 3W de cu Dolby Pulse, DTS 2 şi Dolby Digital Plus.
Pe partea video are o diagonală de 56 de centimetri, calitatea imaginii este HD, aspectul este 16 pe 9 la o rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli.
Are tuner digital DVB-T şi DVB-C. De asemenea are un player multimedia integrat şi are conectori ca HDMI, USB, D-Sub, Scart, DVI, PC Audio, RF In şi mini jack de 3,5 inch pentru căşti. Are aceleaşi funcţii ca orice alte televizor cum ar fi teletextul, EPG, un tuner PIP (imagine în imagine), Channel List USB-Clone (clonă pe USB a listei programelor), căutare auromată de programe, filme de pe USB etc.

Concluzii

Dacă eşti în căutare unui aparat TV LED de ultimă generaţie pentru o cameră mică atunci acest televizor LED Samsung UE22C4000 ar fi pentru tine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Televizor LED Samsung UE22C4000 de 56cm”

  1. A scris „undeva la”…, pentru că modelul se mai poate ieftini, şi să actualizezi atâtea articole… Cât despre cei 1000 de lei, a fost un televizor resigilat cu ambalaj deteriorat cu acea valoare :).

Comentariile sunt închise.