Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

TV cu plasmă Samsung PS50C530 (127cm)

Acest televizor cu plasmă Samsung PS50C530 este unul dintre cele mai ieftine plasme și îl recomandă prețul de 2999 lei, diagonala mare de 127cm, rezoluția Full HD, cei 600 Hz, conexiunea HDMI și tunerele DVB-C și DVB-T.

Poze

Acasă

Cu tecomandă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Review

Samsung PS50C530 este un televizor cu o mulțime de caractersitici utile cum e funcția Connect Share Movie prin care inserezi o memorie USB cu un clip, iar TV-ul redă ce e pe acel stick.
Are trei HDMI-uri prin care poți conecta diferite dispozitive… de la laptop la console.
Este dotat cu wireless care vine în ajutorul AllShare care este o caracteristică prin care pot fi afișate clipuri sau alte materiale multimedia de pe telefoane sau alte dispozitive direct pe HDTV.
Imaginea lui Samsung PS50C530 este destul de realistă deoarece timpul de răspuns este mai mic de 0,001 milisecunde.
Suportă standardul 1080p prin care pot fi redate perfect (fără vreo pierdere, la detalii maxime) filmele Blu-ray.
Imaginile vor fi mai realiste prin 600 Hz Motion subfields care ajută și gaming pe console.
Dacă ai un astfel de TV atunci orice dispozitiv conectat prin HDMI și compatibil va fi controlat printr-o singură telecomandă prin intermediul caracteristicii Anynet +.
Pentru senzații ca la cinematograf Samsung PS50C530 vine în ajutor Mega Dynamic Contrast (PDP) care oferă un contrast foarte bun.

Specificații tehnice

Samsung PS50C530 este un televizor plasmă cu o diagonală de 50 de inci (127 centimetri) care are o rezoluție recomandată de 1920 pe 1080 pixeli, deci este un HDTV cu suport Full HD. Aspectul imaginii este unul 16 pe 9, iar despre ecran mai trebuie să știți că are culori naturale reale, 600 herți subfiled motion, 100 herți și amplificator de culoare.
Pe partea audio are două difuzoare de 10W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi Dolby Pulse, DTS 2 și Dolby Digital Pulse.
Are player multimedia și tunere DVB-C DVB-T și astfel economisiți spațiu și bani cu achiziția de noi aparate deoarece nu veți avea nevoie de un receptor digital ori de un media player.
Are o mulțime de conexiuni printre care cele mai importante sunt cele HDMI, Scart, USB și micro Jack.

Păreri pro și contra

Pro achiziția unui Samsung PS50C530 a fi imaginea foarte realistă în jocuri și filme, multitudinea de conexiuni și caracteristici disponibile.
Din păcate nu are Internet, deci LAN sau WLAN, iar prețul e cam mare.

Concluzie

Televizorul cu plasmă Samsung PS50C530 este unul dotat cu cele mai noi invenții (mai puțin 3D și Internet) și vă va oferi cea mai realistă experiență în gaming și vizionarea de filme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu