Tableta PC/netbook-ul Dell Inspiron Duo

A apărut tableta PC/Netbook Dell Inspiron Duo care vine cu procesor Intel Atom single dual core model N550 la 1,5 giga, cu 2 giga de RAM, hard 320 giga şi Windows 7 Home Premium. Au mai apărut câteva modele de Inspiron 1090. 😉 Costă undeva la peste , dar este o raritate… în sensul că puţini au aşa ceva.

Poze

În mână
Deschis

Păreri pro şi contra

Minusuri ar fi faptul că nu are LAN, ci doar Wireless LAN şi că procesorul nu e dual core.
Plusurile sunt performanţa (asigurată de procesorul dual core Intel Atom, memoria de 2 giga şi hardul de 7200 rotaţii pe minut), rezoluţia mare (HD) a ecranului, faptul că este şi tabletă , construcţia rigidă şi aspectul de nota 10.

Specificaţii tehnice

Acest Inspiron Duo are un procesor Intel Atom single dual core, ecran de 10,1 inci de tip LED cu o rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli şi are capabilităţi multi touch. Pe partea de multimedia are o cameră web de 1,3 megapixeli şi bluetooth 3.
Memoria RAM este de 2 giga de tip DDR3 la frecvenţa de 1333 megaherţi. Hardul este unul de 320 de giga la 7200 rotaţii pe minut.
Are doar reţea wireless N, iar despre placa video pot spune că este un integrată de la Intel.
Bateria este una de 4 celule şi asigură o autonomie de până la 4 ore.
Inspiron Duo are preinstalat Windows 7 pe 32 de biţi, iar culoarea netbook-ului este blue marin.

Concluzie

Tableta PC/netbook-ul Dell Inspiron Duo este pentru cei care vor un laptop mic şi o tabletă şi pentru cei care vor un mini laptop de calitate, adică de la DELL.

P.S.: Acest mini laptop este foarte popular deoarece trebuie să recunoaștem că nu sunt multe ca el. Poate Asus Transformer se aseamănă puțin, dar e mai mult tabletă cu Android.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Tableta PC/netbook-ul Dell Inspiron Duo”

  1. pai e oricum mai fain decat Ipad-ul, insa pentru a-l folosi preponderent ca tableta trebuie gasita o varianta de a-i mari autonomia de lucru.

  2. E calumea pentru că are cel mai popular sistem de operare al momentului – Windows 7. Dar, cum zici tu, bateria e cam slăbuţă dacă nu setezi corespunzător luminozitatea ecranului ori Windows-ul.

Comentariile sunt închise.