Sistem de navigaţie Mio Moov S605 Full Europe

Acest sistem de navigaţie Mio Moov S605 cu hartă Full Europe este unul dintre cele mai populare sisteme GPS, iar punctele lui forte sunt ecranul mare de 5 inci, rezoluţia de 480 pe 280 pixeli, harta întregii Europe şi posibilitatea de a ataşa un card de memorie de tip microSD. Acest aparat costă undeva la 559 lei.

Cu GPS-ul Mio Moov S605 poţi vedea obiective turistice în format 3D. Un lucru interesant este şi faptul că are un modul economic care permite exonomisirea combustibilului prin găsirea unor rute mai economice ori scurtături.

Poze

Meniu
Funcţii

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui sistem de navigaţie Mio Moov S605 ar fi faptul că are harta întregului continent european, un ecran de 5 inch, rezoluţie mare, este produs de un brand recunoscut în lumea GPS – Mio şi are o mulţime de funcţii şi moduri utile cum ar fi modul economic.
Contra achiziţiei ar fi preţul cam mare, dar nu ştiu dacă există vreun GPS cu un raport preţ calitate mai bun ca al acestuia.

Specificaţii tehnice

Mio Moov S605 are un procesor samsung de 400 Mhz, slot memorie micorSD, flash ROM de 2 giga, 128 mega de RAM, ecran senzitiv de 5 inci la rezoluţia 480 pe 272 pixeli, are baterie de 720 miliamperi şi 185 grame.

Concluzie

Sistemul de navigaţie Mio Moov S605 este unul foarte bun din puncte de vedere al raportului preţ calitate şi este produs de un brand de renume.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sistem de navigaţie Mio Moov S605 Full Europe”

  1. are harta intregului continent, pe dracu! ia sa va uitati dupa italia–de exemplu.

    la un an dupa ce l-am cumparat, ma anunta ca imi expira hartile! pe site-ul oficial nu exista harti pentru el!

    calculeaza ruta extrem de greu. l-am testat pe un traseu cunoscut in romania si ma ducea pe cel mai cretin drum. nu vreau sa stiu cum ar fi fost cu el in istanbul!

    scump si prost. DE EVITAT!

Comentariile sunt închise.