Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Netbook Acer Aspire One D260 cu N450

Un foarte elegant este acest netbook Acer Aspire One D260 care are un design foarte reușit și o tastatură foarte plăcută la utilizare. Este un model foarte subțire care îți dă impresie că ai o carte în mână nu un netbook. Prețul este de circa 900 lei, care este unul foarte mic având în vedere ce oferă și cum arată. Majoritatea cumpărătorilor merg mai mult pe estetică când vine vorba de mini laptopuri și pun mai puțină atenție pe performanța sa. Ei bine, acesta are din amândouă (design elegant și performanță), deci Acer Aspire One D260 este un model echilibrat și are un raport calitate/preț foarte bun. Un astfel de gadget poate reda atât filme HD cât și Full HD datorită procesorului cu două nuclee și a plăcii video cu suport HD.

Poze

Deschis

Aproape la 180 grade

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Procesorul este unul de tip Dual Core de la Intel model N450 care are o frecvență de 1,6 GHz, cache de 512 KB și tehnologie 45 nm. Ecranul WSVGA de tip LCD cu tehnologie LED are o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli și o diagonală de 10,1 inci. Memoria RAM are o capacitate de 1 giga la o frecvență de 667 MHz și poate fi mărită la 2 giga prin înlocuirea plăcuței de memorie deja instalată. Spațiul de stocare al hard dusk-ului este de 160 de giga și este unul de tip Serial ATA.

Placa video integrată de la Intel model GMA 3150 are suport pentru filmele de tip HD deci poate fi un gadget foartye util deoarece puteți face o grămadă de lucruri pe aceste chiar să vă și jucați un joc dacă doriți. La capitolele multimedia are difuzoare stereo, cameră web de 0,3 MP și cititor de carduri. Pe partea de porturi și conectivitate Acer Aspire One D260 are o ieșire audio, trei USB-uri 2.0, port VGA, rețea RJ-45 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a bateriei de 3 celule este undeva la 4 ore, vine într-o combinație de două culori (negru cu un negru fumuriu în zone de sprijin a palmelor).

Ca minusuri: Windows XP este deja cam depășit, un 7 era mai bun, dar se poate instala unul fără probleme cu o memorie USB de cel puțin 4 giga care costă undeva la câteva zeci de lei.

Concluzie

Acest netbook Acer Aspire One D260 se adresează celor care apreciază calitatea produsului înainte de toate, și doresc să facă o investiție inteligentă deoarece la un așa preț pot avea un gadget foarte performant, portabil și ușor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu