Monitor/TV LED Samsung XL2270HD (21.5)

Acest monitor/TV LED Samsung XL2270HD de 21.5 inci este unul care costă 800 lei şi iasă în evidenţă prin faptul că este LED, are o rezoluţie Full HD, timp de răspuns de 5 milisecunde HDMI şi multe alte dotări. Achiziționând un astfel de monitor faceți economie de bani și spațiu deoarece ține loc și de televizor datorită tunerului TV integrat/

Poze

Din faţă
Din spate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro: este ieftin (costă undeva la 800 lei), are iluminare LED, este 2 în 1 (monitor şi televizor), pe ecran se pot reda filme Blu-ray, are HDMI penrtu a fi conectat la console sau alte dispozitive mai nou şi are un timp de răspuns de 5 milisecunde. Un alt plus e faptul că are boxe.
Contra: ar fi putut să aibă mai multe porturi HDMI şi PIP (nu ştiu dacă are).

Specificaţii tehnice

Samsung XL2270HD este un monitor-TV de 21,5 inch, e de tip LED, are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli (Full HD), timp de răspuns de 5 milisecunde, contrast de 50 mii la 1, luminozitate de 250 candele pe metru pătrat. Pe partea de porturi are D-sub, DVI, HDMI, Component şi conexiune TV (digital sau analog). Mai are şi telecomandă. De asemenea, Samsung XL2270HD are şi două boxe de 3W.
Faptul că are un ecran LED înseamnă că are o luminozitate și un contrast mai mare, iar culorile sunt mai vii. Consumul de energie este până la 40% mai redus datorită folosirii acestei tehnologii.
Timpul de răspuns al lui Samsung XL2270HD e de 5 milisecunde este ideal pentru jocuri, iar cei care vor folosi acest monitor pentru jocuri vor fi încântați.
Samsung XL2270HD este un monitor cu tuner TV integrat și de aceea i se mai zice și monitor/TV LED. Trebuie să știți că în pachet este inclusă și o telecomandă.
Un lucru care este foarte bun la XL2270HD e faptul că poate fi montat pe perete deoarece are VESA 75 pe 75 milimetri.
Deoarece este un monitor cu ecran LED puterea consumată e de doar 38 de W.
Ca niște caracteristici speciale ale acestui Samsung XL2270HD trebuie să știți că vine cu SRS HD, Tuner DTV și Dolby digital plus.
Greutatea brută a monitorului e de 6 kilograme și e destul de greu deoarece are o diagonală mare.

Concluzie

Acest monitor/TV LED Samsung XL2270HD este perfect pentru cei care vor să facă economie de spaţiu şi bani şi vor un produs de calitate şi cu tehnologie de ultimă generaţie în el.

Te-ar mai putea interesa