Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Monitor/TV LED Samsung XL2270HD (21.5)

Acest monitor/TV LED Samsung XL2270HD de 21.5 inci este unul care costă 800 lei şi iasă în evidenţă prin faptul că este LED, are o rezoluţie Full HD, timp de răspuns de 5 milisecunde HDMI şi multe alte dotări. Achiziționând un astfel de monitor faceți economie de bani și spațiu deoarece ține loc și de televizor datorită tunerului TV integrat/

Poze

Din faţă

Din spate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro: este ieftin (costă undeva la 800 lei), are iluminare LED, este 2 în 1 (monitor şi televizor), pe ecran se pot reda filme Blu-ray, are HDMI penrtu a fi conectat la console sau alte dispozitive mai nou şi are un timp de răspuns de 5 milisecunde. Un alt plus e faptul că are boxe.
Contra: ar fi putut să aibă mai multe porturi HDMI şi PIP (nu ştiu dacă are).

Specificaţii tehnice

Samsung XL2270HD este un monitor-TV de 21,5 inch, e de tip LED, are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli (Full HD), timp de răspuns de 5 milisecunde, contrast de 50 mii la 1, luminozitate de 250 candele pe metru pătrat. Pe partea de porturi are D-sub, DVI, HDMI, Component şi conexiune TV (digital sau analog). Mai are şi telecomandă. De asemenea, Samsung XL2270HD are şi două boxe de 3W.
Faptul că are un ecran LED înseamnă că are o luminozitate și un contrast mai mare, iar culorile sunt mai vii. Consumul de energie este până la 40% mai redus datorită folosirii acestei tehnologii.
Timpul de răspuns al lui Samsung XL2270HD e de 5 milisecunde este ideal pentru jocuri, iar cei care vor folosi acest monitor pentru jocuri vor fi încântați.
Samsung XL2270HD este un monitor cu tuner TV integrat și de aceea i se mai zice și monitor/TV LED. Trebuie să știți că în pachet este inclusă și o telecomandă.
Un lucru care este foarte bun la XL2270HD e faptul că poate fi montat pe perete deoarece are VESA 75 pe 75 milimetri.
Deoarece este un monitor cu ecran LED puterea consumată e de doar 38 de W.
Ca niște caracteristici speciale ale acestui Samsung XL2270HD trebuie să știți că vine cu SRS HD, Tuner DTV și Dolby digital plus.
Greutatea brută a monitorului e de 6 kilograme și e destul de greu deoarece are o diagonală mare.

Concluzie

Acest monitor/TV LED Samsung XL2270HD este perfect pentru cei care vor să facă economie de spaţiu şi bani şi vor un produs de calitate şi cu tehnologie de ultimă generaţie în el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu