LG M2262D-PC

În acest review voi scrie despre un monitor ieftin care e şi TV de tip LCD  de 21.5 inci de la LG (modelul LG M2262D-PC cu TV Tuner, suport Full HD, conectori DVI şi HDMI, boxe incorporate şi culoarea negru lucios). Am ales acest model LG deoarece este în primul rând la ofertă, iar în al doilea rând pentru că este 2 în 1, adică şi monitor şi televizor. Oferta este valabilă doarîn baza stocului disponibil şi este o promoţie ce nu trebuie ratată, în special că are FullHD şi boxe de 3W fiecare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă mai ieftină la LG M2380D-PZ.

Poze

Despachetat
Pe VIVA

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, LG M2262D-PC are timp de răspuns bun de 5 ms, două boxe de 3W integrate, telecomandă (vezi poza), suport FullHD, diverşi conectori (DVI, S-video, două HDMI-uri, două SCART-uri), luminozitate automată (Auto Bright) de 300 cd/m2, contrast de 50000:1, rezoluţie display de 1920 cu 1080, aspect lucios, un design foarte reuşit, montare pe perete VESA 10 cu 10 cm şi preţ mic.

Ca minusuri, are consum de 48 W (pentru că este LCD, dacă era LED consumul era undeva la maxim 30W), nu are conectori VGA şi mufă pentru căşti.

Concluzie

După cum vedeţi acest monitor/TV LCD LG M2262D-PC de 21.5 are mai multe plusuri decât minusuri, motiv pentru care merită cumpărat datorită calităţii Full HD, a numărului mare de culori (16 milione) şi a luminozităţii bune. Deci, este un televizor şi ecran pentru calculator/PC probabil cu cel mai bun raport calitate/preţ.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG M2262D-PC”

  1. L-am luat acum o saptamana si pot spune ca arata foarte bine si imaginea este impecabila desi nu este LED. Il recomand deoarece este mai bun decat un TV. Initial am vrut sa imi iau un TV dar m-ama hotarat asupra acestuia pentru a-l putea conecta si la vechiul PC.
    Eu il folosesc impreuna cu o consola PS3 si jocurile se vad destul de realist.

  2. Cred ca gresiti ! Are in stanga display-ului, lateral Jos orificiu pentru casti si de asemenea, are si priza VGA, de altfel vine la pachet si cu cablu VGA !

  3. Nelamurirea mea e daca este compatibil cu modulul de acces conditionat (CAM) de la DIGI ? Monitorul are si fanta pentru cartela , s-o potrivi oare cu cartela celor de la DIGI ?

  4. Buna seara!Am acest tv si eu .De curand mi-am pus cablu de la digi prin fibra optica peste 160 de programe,dar tv nu le vede pe toate doar 54.Am incercat sa-l resetez degeaba tot atatea vede.ce pot sa fac?

  5. Nu are tuner dvb c. Vă trebuie un receptor de la furnizorul de cablu ori televizor cu tuner dvb c.

Comentariile sunt închise.