Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Monitor LED Samsung EX1920W (19)

Acest monitor LED Samsung EX1920W de 19 inci este unul dintre cele mai performante aparate de acest gen deoarece este LED şi are DVI. Costă undeva la 400 lei şi este o promoţie.

Poze

Pornit

Picior

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro: are o diagonală mare, este LED, preţul e mic şi e Samsung.
Contra: Samsung EX1920W nu are HDMI, iar designul nu este de nota 10.

Specificaţii tehnice

Samsung EX1920W este un monitor cu diagonală de 19 inci, tipul display-ului este LED, timpul de răspuns e de 5 milisecunde, iar rezoluţia recomandată e 1440 pe 900 pixeli, deci nu e Full HD (1080p).
Contrastul este unul mare – 5 milioane la 1 – datorită faptului că este iluminat LED. Aspectul imaginii de 16 pe 9 şi reproduce 16,7 milioane de culori. Contrastul tipic este 1000 la 1, luminozitatea e de 250 candele pe metru pătrat, iar unghiurile de vizibilitate pe orizontală/verticală sunt 170/160 grade. Monitorul este conform standardului TCO 5.
Pe partea de conectivitate Samsung EX1920W are VGA şi DVI, deci nu are HDMI.

Concluzie

Monitorul LED Samsung EX1920W este unul foarte bun dacă nu puneţi preţ pe design şi dacă nu vă interesează faptul că nu are HDMI.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Maria

    Nu arata bine?! Cred ca glumesti. Eu l-am luat pentru ce poate si nu pentru cum arata.
    EX1920W e un monitor foarte performant si este foarte prietenos cu mediul. Are si cele mai noi tehnologii inventate de Samsung MagicBright3 si MagicColour prin care adaptezi monitorul dupa nevoile tale. Timpul de raspuns al lui Samsung EX1920W nu ma ajuta la nimic dar cei care se joaca mult trbuie sa stie ca are 5 mili secunde. Enjoy!

  • vasil3

    Si eu am unul si pot spune ca piciorul e cam lung in opinia mea. M-am gandit sa-l pun pe perete, dar nu prea am cum.

Lasă un comentariu