Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Monitor LCD Samsung B2230H (21.5 inch)

Acest monitor LCD Samsung B2230H de 21.5 inch este destul de popular deoarece are nişte puncte forte cum ar fi faptul că e wide, are DVI, HDMI şi e negru (lucios). Costă undeva la 500 de lei şi este printre cele mai vândute. O alternativă ceva mai ieftină de la același producător este Samsung E1920N care vine cu o diagonală mai mică și un preț imbatabil.

Poze

Din faţă

Pornit

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro: are o diagonală mare, preţul nu este mare, dă posibilitatea de a fi montat pe perete, arată bine are HDMI şi DVI.
Contra: Nu are VGA şi nu este LED.

Specificaţii tehnice

Samsung B2230H este un monitor LCD de 21,5 inci cu un timp de răspuns de 5 milisecunde. Rezoluţia recomandată este 1920 pe 1080 pixeli, deci este un monitor cu ecran Full HD. Aspectul imaginii e de 16 pe 9 (wide), luminozitatea de 300 candele pe metru pătrat şi ecranul reproduce undeva la 16,7 milioane de culori. Contrastul tipic este de 1000 la 1, iar cel dinamic este de 70 mii la 1. Unghiurile de vizibilitate oe orizontală / verticală sunt 170 /160 grade.
Nu are boxe, sau tuner TV, dar dă posibilitatea de a fi montat pe perete.

Concluzie

Acest monitor LCD Samsung B2230H este unul destul de bun şi e pus la punct cu ultima tehnologie în domeniu deoarece are HDMI.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Yety

    Am riscat si l-am cumparat iar acum nu regret. Este ieftin si numa bun de pus de birou. Nu am prea multi bani si mi-am facut un cadou mai ieftin de Paste.

Lasă un comentariu