Monitor LCD LG W2040S-PN (20 inci)

Acest monitor LCD LG W2040S-PN este unul dintre cele mai vândute monitoare datorită faptului că are o diagonală mare și costă puțin, adică are un pret bun Vezi prețul special de azi ». Îl recomandă digonala mare, prețul mic, timpul de răspuns de 5 milisecunde și certificarea TCO 03. Jocurile nu vor fi afișate în reluare deoarece timpul de răspuns este unul destul de bun. Pot fi vizionate și filmele Blu-ray, deși rezoluția este una HD+ (1600 pe 900 pixeli, deci 720p), nu Full HD (1080p). Un monitor asemănător dar mai ieftin și cu o diagonală mai mică e LG W1946S-BF.

Poze

Pornit
Butoane

Specificații tehnice

LG W2040S-PN este un ecran cu o rezoluție de 1600 pe 900 pixeli, adică este un ecran HD+ cu o diagonală de 20 inci. Timpul de răspuns este unul destul de mic adică de 5 milisecunde, aspectul imaginii este 16 pe 9, luminozitatea e de 250 de candele pe metru pătrat, iar ecranul reproduce 16,7 milioane de culori. Contrastul dinamic este de 7000 la 1, iar unghiul maxim de vizibilitate pe orizontală e de 180 grade și pe verticală e de 16 de grade. Cum spuneam mai sus, acest monitor corespunde standardelor TCO 03.
Din păcate nu are tuner TV sau boxe integrate, dar are conectivitate VGA.
Ca niște caracteristici speciale aș putea menționa efectul foto și flatron f engine.
Greutatea acestui monitor nu e prea mare fiind undeva la 3,2 kilograme.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui monitor ar fi faptul că este ieftin, arată destul de bine, iar rezoluția este HD+.
Contra achizției ar fi faptul că nu are HDMI, dar multă lume poate nici nu a auzit de HDMI ori nu-l folosește.

Concluzie

Dacă vreți un monitor LCD ieftin atunci acest monitor LCD LG W2040S-PN ar fi ideal, iar diagonala și marca îl recomandă. Este foarte bun și pentru persoanele care vor să facă trecerea de la un monitor CRT la unul LCD deoarece este foarte ieftin, dar și de calitate.

Te-ar mai putea interesa