Laptop Toshiba Satellite L655-1KU cu i5

Un laptop destul de fain este acest laptop Toshiba Satellite L655-1KU care este unul alb şi are procesor i5. Dacă căutaţi o alternativă la un Sony Vaio alb cu ceva mai puţini bani dar să fie şi performant, acesta ar fi soluţie. Preţul acestuia este undeva la 2.000 de lei. O alternativă la acest model ar putea fi Satellite L655-1F7, care vine cu procesor i3. Dar şi Satellite L655-1FD ar putea fi alternativă cu 2 giga de RAM.

După cum vedeţi în pozele de mai jos arată la fel de bine ca un laptop premium de la Sony, numai că nu este alb în totalitate, partea de jos fiind neagră. În rest arată foarte bine, cu balamalele scufundate ecranul are o poziţie destul de interesantă şi ideală pentru cei ce lucrează mult pe un astfel de gadget.

Poze

Tastatură
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Vine cu procesor i5 model 480M cu tehnologie 32 nm, cu frecvenţă de 2,6 GHz şi cache de 3MB. Ecranul LCD de tip LED are o diagonală de 15,6 inci şi deci are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli.

Capacitatea memoriei RAM este de 3 giga la o frecvenţă de 1066MHz, şi poate fi mărită la 8 giga. Hard disk-ului de 5400 de rotaţii pe minut are o capacitate de stocare de 320 de giga şi este unul Serial ATA. Placa video este una integrată numită Intel HD Graphics şi vine împreună cu procesorul motiv pentru care este una destul de bună. Dacă nu mă credeţi priviţi clipul Youtube de mai jos.

La capitolele multimedia, conectivitate şi porturi are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, Wi-Fi, port HDMI, conector VGA, intrare audio, ESATA, reţea RJ-45, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0.

Autonomia este destul de bună ca şi la celelalte modele Toshiba. Greutatea este undeva la 2,5 kilograme, vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: este alb, ieftin, material foarte rezistent la zgârieturi, nu se văd amprentele pe acesta.

Ca minusuri: nu are bluetooth şi placă video dedicată, dar cred că aceasta HD graphics, este destul de bună în jocuri.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1KU este unul foarte bun care face faţă diversolor provocări fie ele filme HD sau FullHD sau jocuri. Are un preţ/calitate foarte bun deci merită achiziţionat.

Te-ar mai putea interesa