Laptop Toshiba Satellite C660-1C1 cu P6200

Un model cu procesor Dual Core ultra performant este acest laptop Toshiba Satellite C660-1C1 care se a flă şi în ofertă. Preţul este undeva la 1.700 de lei. Procesorul cu două nuclee e cel mai nou model de la Intel ce puteţi să-l găsiţi pe laptopuri în momentul actual pe la noi. Placa video este una ideală pentru vizionarea de filme HD şi FullHD, deoarece este Intel HD Graphics. O alternativă la acest model ar putea fi Toshiba Satellite C660-11Q, care e ceva mai ieftin dar şi mai sărac în specificaţii tehnice.

Materialul din care e realizat acest model, este de o calitate foarte bună, nu este lucios ci mat. tastatura este şi ea foarte reuşită de tip full-size. Ecranul are o claritate foarte bună atunci când vrei să vizionezi filme cu prietenii, deoarece are vine cu cea mai nouă tehnologie, numită LED.

Poze

Laptop Toshiba Satellite C660 11P 1
Întredeschis
Laptop Toshiba Satellite C660 11P 2
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior, vine cu cel mai bun model Dual COre de la Intel, P6200, care are tehnologie 32nm, frecvenţă de 2,1 GHz şi cache de 3MB. Ecranul are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie maximă de 1366 cu 768 pixeli.

Memoria RAM de tip DDR3 e de 3 giga la o frecvenţă de 1066MHz, şi e dispusă pe două sloturi deci dacă optaţi să o măriţi până în 8 giga va trebui să renunţaţi la cel puţin o plăcuţă deja instalată.

Hard disk-ul de 320 de giga are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut, şi e unul destul de performant deoarece este Serial ATA. Placa după cum am precizat anterior este Intel HD Graphics, care este una destul de bună pentru că este cea mai bună din categoria sa (integrată).

La categoriile multimedia, porturi şi conectivitate stă destul de bine deoarece are cameră web, cititor de carduri, un difuzor, unitate DVD, port VGA, reţea RJ-45, microfon incorporat, intrare audio, 2 USB-uri 2.0 şi Wi-Fi.

Bateria de 6 celule are o autonomie de lucru de până la 4 ore şi ceva. Are o greutate de circa 2,3 kilograme şi vine cu tastatură numerică, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are cel mai bun procesor Dual Core al momentului, placă video decentă care conferă o autonomie ridicată, destul de multe porturi.

Ca minusuri: nu are bluetooth pentru ce mai transferă fişiere media de pe telefon pe laptop şi invers.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite C660-1C1 ar trebui să fie prima voastră opţiune în achiziţia unui notebook performant, şi se adresează celor care apreciază funcţionalitate înainte de toate.

Te-ar mai putea interesa