Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Laptop Sony Vaio VPC-EB4L1E/WI cu i3

În acest review, voi scrie despre cel mai ieftin Sony Vaio alb, şi anume acest laptop Sony Vaio VPC-EB4L1E/WI cu procesor Intel Core i3-380M. Preţul e undeva la 2.900 2500 de lei, ca nou şi sigilat. Este un produs Sony, deci calitatea şi performanţele acestui laptop sunt bune deoarece este foarte bine realizat (după cum vedeţi în poze) şi materialul din care este realizat, este unul foarte bun, adică se va zgâria foarte greu.

Un lucru foarte interesant ce am văzut la acest laptop şi nu am văzut la altele, este faptul că este realizat în totalitate în culoarea albă. Majoritatea laptopurilor sunt fie într-o singură culoare (negru în general) sau în două culori (gri cu negru, maro cu negru etc.), dar nu albe. Sony a optat pentru laptopuri doar într-o singură culoare, alb, verde, albastru, negru etc.

Acest model este dedicat celor ce vor un laptop alb şi marca Sony. Mie nu mi plac lucrurile albe motiv pentru care a-şi opta pentru unul negru, gri sau altă culoare mai plăcută la culoare, deci să nu fi o culoare ţipătoare.

Poze

Închis

Întredeschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii

Procesorul e unul nou, Intel Core i3 de tip 380M la o frecvenţă de 2,5GHz şi 3MB cache. Ecranul acestuia este de 15,5 inci la o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM e de 4 giga de tip DDR3 la o frecvenţă de 1066Hz, numărul maxim e de 8 giga de RAM. Hard disk-ul e de 500 giga la 5400 de rotaţii pe minut de tip SATA.

Placa video e integrată de la Intel numită HD Graphics. Faptul că are una integrată şi nu una dedicată, face ca autonomia bateriei să fie ridicată.

Are unitate DVD, cititor de carduri, cameră web, microfon incorporat, tehnologie Dolby Home Theater pentru o calitate mai ridicată a sunetului. Ca porturi, acest laptop are VGA (pentru conectarea unui monitor la acest notebook), 3 USB-uri (pentru diverse periferice pe USB), PCMCIA, ESATA, intrare audio, RJ-45 (reţea).

Ca comunicaţii de date acesta are Wi-Fi (reţea wireless) şi bluetooth. Autonomia bateriei de 6 celule e undeva la 3 ore şi jumătate. Greutatea acestuia este ca şi la oricare alt laptop, de 2,7 kilograme.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, acesta are sistem de operare Windows 7 Home Premium pe 64 biţi, e de culoare albă şi are specificaţii foarte bune după cum am precizat anterior.

Ca minusuri… hard disk-ul putea fi de 7200 de rotaţii pe minut şi putea avea şi o placă video dedicată pentru împătimiţii jocurilor.

Alternativă

O alternativă ceva mai scumpă, dar mai bună din toate punctele de vedere şi mai este şi negru cu gri este Sony Vaio VPC-EB4Z1E/BQ care are specificaţii mult mai bune şi costă undeva la 3.500 de lei.

Concluzie

Dacă doriţi un laptop alb şi aveţi ceva bani, puteţi opta pentru acest laptop Sony Vaio VPC-EB4L1E/WI deoarece este cel mai ieftin notebook alb, şi este unul ieftin de la producătorul Sony.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mircea

    L-am cumparat saptamana trecuta si nu regret ca am dat aproape 3000 de lei pe el deoarece nimic nu se compara cu un Vaio. Il recomand mai ales ca pretul este unul destul de mic.

Lasă un comentariu