Laptop MSI CX720-033XEU cu P6000

În acest review voi scrie despre un laptop deosebit, şi anume acest laptop MSI CX720-033XEU care are un procesor Intel Pentium model Dual Core P6000. Preţul acestuia este undeva la 2.200 de lei. Poate vă întrebaţi ce o fi aşa de interesant şi la acest model, ei bine are ecran de „numai” 17,3 inci, placă video dedicată, 4 giga de RAM şi procesor cu cache de 3MB. Nu cred că există vreun contracandidat la acest model deorece nu prea găseşti modele ca acesta la un preţ aşa de mic, iar acesta cu siguranţă o să mai scadă. O alternativă cu procesor ceva mai bun şi sistem de operare este acest MSI CX720-223XEU.

La capitolul performanţă după cum am precizat anterior stă destul de bine. La capitolul funcţionalitate stă la fel de bine deoarece are o grămadă de porturi, de exemplu are 4 USB-uri. La design, ce să mai spun, arată mai bine decât un Asus clasa Premium. Dacă nu măcredeţi priviţiţi pozele de mai jos, urmate de specificaţiile tehnice ceva mai detaliate, iar pe urmă nişte păreri personale despre acest model.

Poze

Laptop MSI CX720 033XEU 1
Cutie
Laptop MSI CX720 033XEU 6
Pornit

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Acest model vine cu procesor Intel Dual-Core P6000 cu tehnologie 32nm, frecvenţă de 1,8GHz şi cache de 3MB. Este la fel de bun P6100, numai că acesta are o frecvenţă ceva mai scăzută.

Ecranul LCD Glare HD+ cu tehnologie LED, are o diagonală de 17,3 inci la o rezoluţie de 1600 cu 900 pixeli. Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 giga la o frecvenţă de 1066MHz şi poate fi mărită la 8 giga, dar numai cu înlocuirea plăcuţelor deja instalate.

Hard disk-ul de tip Serial ATA 2 cu o dimensiune de 2,5 inci are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Are două plăci video, din care una este integrată Intel HD Graphics care este bună pentru vizionare de filme HD şi chiar FullHD. Cea dedicată nVIDIA GeForce 310M cu memorie video de 1 giga pe 64 de biţi, este ideală pentru jocuri şi filmele Blu-Ray.

La categoria multimedia, are două difuzoare stereo cu subwoofer, cameră web de 1,3 MP şi cititor de carduri. La capitolele porturi şi conectivitate, are microfon incorporat, intrare audio, 4 USB-uri, port HDMI, ESATA, PCMCIA, port VGA, reţea RJ-45, şi Wi-Fi.

Autonomia de 3 ore este chiar bună pentru un laptop de 17 inci şi cu acumulator de 6 celule. Greutatea este şi ea bună adică este de 3 kilograme, vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are design impecabil, are garanţie 24 de luni, poate fi un laptop de gaming, 4 giga de RAM, procesor suficient de puternic ş.a.m.d.

Ca minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop MSI CX720-033XEU este un model ce ar trebui să vă pună pe gânduri deoarece are un atractiv în comparaţie cu celelalte modele de la branduri precum Asus, Dell sau Acer.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Laptop MSI CX720-033XEU cu P6000”

  1. am si eu de curand un msi cx720-033xeu si nu reusesc sa folosesc webcam. ma poti ajuta cu ceva informatii ? multumesc anticipat

  2. Ai încercat să vorbești cu cineva pe mess sau skype? Doar cam așa poți testa.
    Ar trebui să ai și o aplicație de la MSI cu care să testezi camera și cu care să-ți poți face poze.
    Dacă nu merge să instalezi driverele de la webcam atunci s-ar putea să fie stricată.
    Webcam-ul nu poate fi pornit decât de aplicații.

Comentariile sunt închise.