Laptop MSI CR720-231XEU cu i3

Un laptop multimedia ieftin și bun este acest laptop MSI CR720-231XEU deoarece are ecran de 17,3 inci, 4 giga de RAM și placă video cu suport HD. Un alt motiv pentru care acest laptop face parte din categoria celor multimedia ar fi că are difuzoare stereo cu subwoofer. Are un preț de pornire de circa 2.000 lei și cred că deja sunteți interesați să-l încercați deoarece este cea mai bună alternativă ieftină la un Asus sau Dell. Aceste modele de 17,3 inci de la MSI sunt unice datorită subwooferului și nu numai. Design-ul lui MSI CR720 este oarecum cunoscut de la modelele de 15,6 inci, și cred că singura modificare ce trebuie făcută la acesta ar poziționarea scufundată a balamalelor ca la cele Asus, HP, Dell etc.

Poze

Cutie
Închis

Specificaţiile tehnice

Procesorul lui MSI CR720 este unul i3 model 370M cu tehnologie 32 nm, frecvență de 2,4 GHz și cache de 3MB. Display-ul este unul Glare HD+ care are o rezoluție de 1600 cu 900 pixeli deci aproape Full HD, deci ideal pentru cei ce vizionează filme sau seriale destul de des și pentru că este un LCD cu tehnologie LED. Memoria RAM este dispusă pe Dual Channel (2+2) care presupune ceva mai multă performanță în jocuri și nu numai. Aceasta are o capacitate de 4 giga la 1066 MHz și din păcate numai poate fi mărită la mai mult.

Hard disk-ul are o capacitate de 500 de giga la o viteză 5400 de rotații pe minut, deci suficient loc pentru muzică, filme și jocuri. Placa video este una ideală atunci când vizionezi filme HD și chiar Full HD deoarece are un consum redus de energie oferindu-ți o autonomie suplimentară. Deci acesta ar fi un avantaj pe care una dedicată nu ți-l oferă.

La capitolele multimedia, conectivitate și porturi MSI CR720-231XEU vine cu două difuzoare cu subwoofer, cameră web de 1,3 MP, cititor de carduri, unitate DVD, 4 USB-uri 2.0, PCMCIA, microfon incorporat, ESATA, ieșire audio, rețea RJ-45, port HDMI și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: MSI CR720 are 4 usb-uri, autonomie de circa 4 ore, cântărește doar 3 kilograme, are tastatură numerică și sistem de operare Free DOS care presupune un preț mai mic.

Ca minusuri: nu are și o placă video dedicată, dar asta ar fi presupus un preț ceva mai mare și o autonomie ceva mai mică.

Concluzie

Acest laptop MSI CR720-231XEU ar putea fi unul pentru jocuri datorită RAM-ilor și a procesorului, dar și unul Office. La un așa preț nu prea mai contează ce fel de laptop este, deoarece are un ecran generos pentru vizionarea de filme.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Laptop MSI CR720-231XEU cu i3”

  1. Atât CR420, CR620 cât și un CR720 sunt bune deoarece ar putea fi cea mai bună alegere pentru utilizatorii care au nevoie de performanţe excepţionale şi caracteristicile tehnice bune, consum redus de energie la un preț mic preţ. Sunt mai ieftine ca Asus-urile și la calitate sunt cam la fel. Cele mai noi cum ar fi vin cu Intel Core i5 şi i3, care ar putea fi un plus pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. În general Seria C este alegerea perfectă la locul de muncă cât și acasă deoarece poate fi o „sculă”. Noile modele de CR720 cum este și acest CR720-231XEU vin cu tehnologie de economisire a energiei, LED backlight.

    Mai este și MSI ECO Engine care ajută la economisirea de energie pentru creşterea de viaţă a bateriei. Tastatura Chiclet îmbunătățește confortul atunci când scrii. Pot spune că aceste notebook-uri oferă un aspect unic şi elegant şipoate fi partenerul ideal pentru un stil de viaţă mai interesant.

Comentariile sunt închise.