Laptop Lenovo IdeaPad Y560 cu i5

Dacă sunteţi în căutarea unui laptop premium de la Lenovo atunci laptopul Lenovo IdeaPad Y560 este soluţia ideală deoarece arată foarte bine şi face faţă oricărui joc. Un model mai nou cum ar fi IdeaPad V570A cred că ar fi o alegere  mai bună, în special că e mai ieftin. Mai precis vine cu procesor i5 model 460M, 4 giga de RAM, hard de 7200 RPM şi placă video ATI de 1 giga pe 128 de biţi. Acestă placă video ATI Mobility Radeon HD 5730 este mai bună decât cunoscuta 5650 dar nu cu mult, deci veţi juca o mulţime de jocuri pe acest laptop. Acest IdeaPad Y560 are un preţ de pornire undeva la , şi având în vedere cum arată acest model şi cât de puternic e, are un preţ acceptabil.

Poze

De sus
Capac

Specificaţii tehnice

Are un procesor după cum am precizat mai sus de tip Core i5-460M care are cache de 3 MB, frecvenţă de 2,6 GHz şi tehnologie 32 nm. Ecranul Glare HD are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 inci. Imaginile vor fi redate pe acesta la o claritate superioară datorită faptului că este un LCD cu tehnologie LED. Memoria RAM de 1066MHz (DDR3) are o capacitate de 4 giga şi poate fi mărită până la 8 giga.

Hard disk-ul are un spaţiu de stocare de 500 de giga la 7200 de rotaţii pe minut. Are două plăci video pentru o autonomie mai mare şi o performanţă grafică decentă. Cea integrată Intel HD Graphics are suport HD şi oferă o autonomie ridicată. Cea dedicată ATI HD 5730 are o memorie video de 1 giga pe 128 de biţi şi puteţi juca cu ajutorul ei toate jocuri de pe piaţă recent apărute.

La capitolele multimedia, porturi şi conectivitate IdeaPad Y560 vine cu unitate DVD, difuzoare stereo de 4W, cameră web 1,3 MP, cititor de carduri, JBL, tehnologie Dolby Home Theatre, o ieşire audio, ESATA, PCMCIA, microfon incorporat, trei USB-uri 2.0, port VGA, reţea RJ-45, bluetooth şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: acumulatorul de 6 celule are o autonomie de lucru de 4 ore, are două plăci video pentru o performanţă grafică mai bună, are bluetooth, are sidebar senzitiv cu touch (SlideNav) şi o mulţime de porturi utile.

Ca minusuri: IdeaPad Y560 este destul de greu (2,7 kilograme) şi nu are tastatură numerică.

Concluzie

Acest Lenovo IdeaPad Y560 este unul destul de unic din punct de vedere al configuraţiei şi al design-ului. Design-ul capacului este destul de interesant păcat că la interior nu au avut loc modificări majore, dar având în vedere că este un model pentru gaming… ce impotanţă are cum arată?… performanţa are cel mai important rol.

Te-ar mai putea interesa