Laptop HP G62-b95EQ cu i3

Un laptop pentru jocuri și nu numai de la HP este acest laptop HP G62-b95EQ care are procesor i3, 3 giga de RAM și placă video dedicată de la ATI. Design-ul se aseamănă mult cel al modelelor de la Apple, numai că acestea au un preț mult mai mic. Are un preț de circa , și pot spune că este o adevărată ocazie având în vedere că s-a ieftin cu cel puțin 300 de lei. HP G62-b95EQ vine ca o alternativă la modelul HP G62-b30SQ care are procesor AMD iar în rest tot cam aceleași specificații. Touchpad-ul este făcut așa încât să nici nu-ți dai seama că există, adică nu este în relief. Tastatura și rama ecranului sunt negre, iar restul sunt în culoarea gri cu model de tip prism (triunghiuri).

Poze

Deschis
Semi închis

Specificaţiile tehnice

Procesorul este oferit de Intel și anume modelul Core i3 350M care are o frecvență de 2,2 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Display-ul BrightView HD de la HP este unul LCD cu tehnologie LED care are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci. Memoria RAN+M este de 3 giga la o frecvență de 1333 MHz și poate fi upgradată până la 4 giga. Spațiul de stocare al hardului este de 640 de giga la o viteză de 7200 de rotații pe minut.

Placa video integrată Intel HD Graphics poate fi utilă la vizionarea de filme HD și atunci când nu vă jucați pe laptop. Placa grafică dedicată ATI Mobility Radeon 5470 are o memorie video de 512 MB pe 64 de biți și este ideală pentru jocuri deoarece nu se încălzește tare mult și este foarte performantă. Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate are tehnologie Altec Lansing, difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, unitate DVD, port HDMI, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, rețea RJ-45, microfon incorporat, port VGA și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: HP G62-b95EQ cântărește doar 2,2 kilograme, are tastatură numerică, design interesant într-o combinație de două culori, autonomie până la 5 ore de funcționare, hard de 7200 RPM, RAMi de 1333 MHz și multe altele.

Ca minusuri: recent s-a mai ieftinit că până acuma a fost destul de scump.

Concluzie

Acest laptop HP G62-b95EQ este unul destul ieftin și performant și un alt plus pe care am uitat să-l specific ar fi că nu are Windows, că dacă avea era mai scump cu vreo 300 de lei.

Te-ar mai putea interesa