Laptop Asus B53F-SO044X cu i3

Un laptop unic din unele puncte de vedere este acest laptop Asus B53F-SO044X care vine cu procesor i3-350M, 3 giga de RAM și placă video integrată cu suport HD. Preţul acestui laptop Asus este undeva la 3.000 de lei. Probabil vă întrebați de ce este așa de scump, ei bine ar trebui să știți că prețul oricărui Asus este justificat. Și anume, acest model face parte din categoria celor de tip Business, cu protecție a hard disk-ului împotriva șocurilor, baterie de 8 celule, tastatură cu protecție împotriva umezelii, design puțin lucios care nu se poate zgâria ușor, touchpad-ul funcționează și când este murdar, iar capacul poate fi deschis de peste 35 de mii de ori. Dacă carcasa era din bambus sau un material ceva mai solid, puteam să includ acest laptop și în cadrul celor destinate pentru armată, deci condiții extreme de utilizare. 

Poze

Deschis
Capac

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior Asus B53F-SO044X are procesor Intel Core i3 model 350M care are o frecvență de 2,2 GHz, cache de 3MB și tehnologie 32nm. Rezoluția ecranului de 15,6 inci este de 1366 cu 768 pixeli. Acesta este un LCD care are tehnologie LED care oferă o claritate ceva mai bună a imaginilor dar și culori ceva mai vii. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga tip DDR3 la o frecvență de 1066 MHz și este dipusă pe două sloturi. Acesta poate fi mărită la 8 giga dar numai prin înlocuirea a cel puțin unei plăcuțe de memorie RAM.

Placa video este una integrată Intel HD Graphics împreună cu bateria de 8 celule oferă o autonomie destul de bună de circa 5-6 ore în condiții optime de funcționare. Chiar dacă e una integrată, jocurile se mișcă decent dar nu la cine știe ce detalii. Hard disk-ul are o capacitate de 320 de giga la 5400 de rotații pe minut. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 2.0 MP, cititor de carduri, tehnologie Altec Lansing, rețea RJ-45, RJ-11, port display, microfon incorporat, PCMCIA, 2 USB-uri @.0, port HDMI, ESATA, VGA, ieșire audio, modem, Wi-Fi și bluetooth.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are cititor de amprentă, ecran LED, tastatură numerică, sistem de operare Windows 7 Professional pe 64 de biți.

Ca minusuri: greutate de 2,6 kilograme și numai 2 USB-uri.

Concluzie

Nu trebuie să fi un afacerist sau afaceristă pentru a avea un astfel de laptop Asus B53F-SO044X ci suma respectivă de bani și dorință de a-l achiziționa, puteți opta și pe varianta ratelor fără dobândă dacă nu aveți bani cash ;).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Laptop Asus B53F-SO044X cu i3”

  1. Filmarea e de show. Nu cred ca in conditii normale da ca iti versi cafeaua pe laptop acesta va mai functiona.
    Astia de la Asus ar filma orice ca sa-si vanda marfa.

Comentariile sunt închise.