Laptop Acer eMachines eME728-453G32Mnkk

Un model ieftin şi care merită cumpărat este acest laptop Acer eMachines eME728-453G32Mnkk deoarece are 3 giga de RAM, procesor dual core şi placă video bună pentru vizionarea de filme HD. Preţul său porneşte de la 1.500 de lei. Se adresează celor care apreciază funcţionalitatea şi la un preţ mai mic. O alternativă la acesta este Acer eMachines eME728-453G25Mnkk care se aseamănă mult cu acesta.

Dacă ar fi să aleg un laptop până în 16 milioane l-aş alege pe acesta deoarece are suficienţi RAMi pentru sistemul de operare dar şi pentru jocuri şi aplicaţii care solicită resurse hardware ceva mai multe. Design-ul este unul simplist, cu un material mat care este rezistent la zgârieturi. TAstatura este şi ea foarte reuşită, deoarece este full-size, adică apropiată şi mărimea tastelor este potrivită, nici prea mari nici prea mici.

Poze

De sus
Închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

E performant pentru că vine într-o configuraţie foarte bună pentru un asemenea preţ. Procesorul este unul Dual Core model Intel T4500 care are o frecvenţă de 2,3 GHz, FSB 800MHz, tehnologie 45nm şi cache de 1MB.

Display-ul are o diagonală de 15,6 şi e unul de tip LCD cu o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Capacitatea memorie RAM de tip DDR3 este de 3 giga la o frecvenţă de 1066MHz.

Capacitatea hard disk-ului este una de 320 de giga şi are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Acesta este unul SATA de 2,5 inci.

Placa video este una la fel de bună ca şi restul componentelor, pentru c[ provine de ;la Intel modelul 4500M. Aceasta se descurcă destul de bine în sensul că rulează fără probleme filme de tip HD şi jocurile mai noi, dar nu la cine ştie ce detalii grafice.

La categoriile multimedia, porturi şi conectivitate are unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 1,3 MP, port VGA pentru conectarea unui monitor extern, microfon incorporat, intrare audio, reţea RJ-45, 3 USB-uri şi Wi-Fi.

Autonomia este decentă, peste 3 ore. Greutatea este de circa 2,5 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Linux.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: este ieftin, poate îndeplini diferite sarcini, design foarte reuşit, jocuri se mişcă decent şi are VGA pentru vizionare filmelor HD pe un monitor extern.

Ca minusuri: nu are bluetooth şi port HDMI.

Concluzie

Acest laptop Acer eMachines eME728-453G32Mnkk este unul ce trebuie luat în considerare când vreţi să faceţi o achiziţiei „deşteaptă”, deoarece la acest preţ modic oferit de eMAG aveţi procesor Dual Core, 3 giga de RAM şi placă video pentru filme şi jocuri.

Te-ar mai putea interesa