Laptop Acer eMachines E732Z-P622G32Mnkk

Un laptop de pentru un buget redus este acest laptop Acer eMachines E732Z-P622G32Mnkk care are procesor Dual Core P6200 şi 2 giga de RAM. Acest procesor este cel mai nou şi cel mai bun din generaţia sa, performanţele sale fiind puţin mai bune decât ale predecesorului său P6100. Preţul acestui model e de circa 1.300 de lei. Dacă aveţi un buget ceva mai generos, şi vă plac jocurile atunci două alternative ar putea fi Acer eMachines E732ZG-P623G32Mnkk sau Acer eMachines E732G-382G32Mnkk.

Însă, dacă vreţi acest model şi doriţi ceva mai multă perfomanţă din partea acestui cu siguranţă aveţi nevoi de 2 giga de RAM în plus, cu numai Acest model oferă cele mai bune tehnologii mobile pentru a vă conecta la orice reţea fie ea cu fir sau fără, sau a conecta un monitor, TV sau sistem audio la acesta.

Poze

Poza 3
Poza 4

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul cu care vine este unul Dual Core P6200 care are o frecvenţă de 2,1 GHz, cache de 3 MB şi tehnologie 32 nm. Display-ul LCD are o rezoluţie de 1366 cu 768 deci are o diagonală de 15,6 inci, şi e unul de tip Glare. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 e de 2 giga la o frecvenţă de 1066 MHz, şi poate fi mărită până la 8 giga deoarece are un slot liber din cele două disponibile.

Capacitatea hard disk-ului e de 320 de giga la 5400 de rotaţii pe minut şi este unul silenţios şi performant deoarece e Serial ATA. Acest model vine cu placă video integrată cu suport HD pentru filme şi jocuri. Ea se numeşte Intel HD Graphics, şi este una dintre cele mai bune din categoria ei (integrată).

La categoriile multimedia, conectivitate şi porturi are unitate DVD, cititor de carduri, cameră web, difuzoare stereo, reţea RJ-45, port VGA, port HDMI, intrare audio, 3 USB-uri 2.0, microfon incorporat şi Wi-Fi.

Autonomia de lucru al acumulatorului de 6 celule este undeva la 4 ore de funcţionare. Are o greutate de 2,6 kilograme şi vine cu sistem de operare Linux, Wake-on-LAN ready şi tastatură numerică.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomie ridicată, ieftin, model nou, procesor puternic de tip Dual Core, tastatură ergonnomică, design modern şi simplist.

Ca minusuri: 12 luni garanţie, lipsa bluetooth-ului.

Cocnluzie

Acest laptop Acer eMachines E732Z-P622G32Mnkk este unul ieftin şi ideal pentru cei ce apreciază funcţionalitatea înainte de toate, iar în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ pot spune că merită cumpărat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Laptop Acer eMachines E732Z-P622G32Mnkk”

  1. HDD-ul este silentions pentru ca e SATA? Gresesti. Sunt si IDE-uri (pATA) spre exemplu un Western Digital Caviar GREEN ori Black SE care nu fac niciun fel de zgomot. Practic, niciun HDD „SANATOS” nu ar trebui sa scoata vreun sunet, si orice carait este dat de frecarea excesiva si puternica a capului de citire pe platane.
    Deci, nu tipul HDD-ului sATA ori pATA il fac mai silentios, ci HDD-ul in sine.

    Cat despre IntelHD, iti spun ca sunt extrem de slabe, si am testat chipseturi mult mai puternice, i5-uri pe Sandy Bridge si nu am fost multumit deloc, dar deloc. Niciodata nu se va compara o placa video integrata, fie ea IntelHD fie ATI seriie 3k, 4k sau chiar 5k, cu una dedicata.

  2. Dacă laptopul are o destinație office atunci placa video e acceptabilă. Hardurile n-ar trebui să facă zgomote, dar asta într-o lume perfectă… sau dacă e SSD.
    Toate PC-urile care le-am avut în mână aveau harduri care scoteau zgomote. 🙁

Comentariile sunt închise.