Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Laptop Acer eMachines E528-922G32Mnkk

Un laptop ieftin şi bun este acest laptop Acer eMachines E528-922G32Mnkk care vine cu procesor Intel, 2 giga de memorie şi placă video cu suport HD pentru filme. Are un preţ de circa 1.200 de lei, deci poate fi un model Office cu care poţi să-ţi faci treaba, dar poate fi chiar şi unul multimedia pentru filme, jocuri, internet şi muzică. La un asemenea preţ nu putem să avem cine ştie ce pretenţii de la el, dar îşi merită banii deoarece este nou şi performant.

Materialul este unul mat şi destul de rezistent, nu se vor vedea amprentele pe acesta iar zgârieturile nu vor ieşi în evidenţă. Ecranul este unul lucios de tip HD de tip LCD.

Poze

De sus

Pe masă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este oferit de Intel model Celeron M925 care are tehnologie 45 nm, frecvenţă de 2,3 GHz, FSB 800 MHz şi cache de 1MB. Ecranul Glare de tip LCD are o diagonală de 1366 cu 768 pixeli deci o diagonală de 15,6 inci.

Capacitatea memoriei RAM e de 2 giga la 1066 MHz, şi poate fi mărită la 4 giga prin achiziţia unei plăcuţe de 2 giga cu circa 80 de lei. Acest upgrade e necesar dacă mai vreţi să jucaţi un joc sau folosiţi aplicaţii care necesită resurse hardware suplimentare.

Capacitatea hard disk-ului Serial ATA de 320 de giga are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Placa video este una integrată Intel GMA 4500MHD, care după cum observaţi are suport HD pentru filme. Jocurile rulează şi ele destul de bine după cum puteţi observa în clipul de mai jos.

La capitolele multimedia are cameră web, cititor de carduri, unitate DVD şi un difuzor. Lacapitolele porturi şi conectivitate are port VGA, port HDMI, reţea RJ-45, intrare audio, microfon incorporat, 3 USB-uri 2.0 şi Wi-Fi.

Bateria de 6 celule are o autonomie de lucru de circa 3 ore. Laptopul are o greutate de 2,7 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Linux.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: ieftin, autonomie bună, suficiente porturi, se poate face upgrade la RAM la un preţ foarte mic.

Ca minusuri: are numai 2 giga, destul de greu şi nu vine cu bluetooth.

Concluzie

Acest laptop Acer eMachines E528-922G32Mnkk se adresează acelor persoane care apreciază funcţionalitatea, nu performanţele grafice din jocuri, că daor nu este un model pentru gaming.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu