Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Laptop Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mnrr (P6200)

Un laptop roșu destul de bun atât pentru jocuri cât și pentru o utilizare de tip Office este acest laptop Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mnrr deoarece vine cu cel mai bun procesoru Dual Core de la Intel (P6200), 3 giga de RAM și placă video dedicată AMD. Are un preț de circa 1.299 lei, nu cred că este foarte mare având în vedere că nu vei găsi o alternativă la acest preț la fel de performantă ca acesta. Poate că mai sunt variante de la Acer asemănătoare cu acesta, dar ce nu au acelea și au acesta ar fi placa video recent apărută și culoarea roșie.

Poze

Pachetul

Capac roşu

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul cu două nuclee de la Intel model P6200 care este cel mai nou și mai bun procesor din categoria sa la ora actuală. Are o frecvență de 2,1 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Display-ul Acer CineCrystal de tip LCD cu LED are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Capacitatea memoriei RAM este de 3 giga și poate fi mărită până la 4 giga, dar nu cred mai este nevoie de un upgrade deoarece are o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Are două plăci video, una integrată și alta dedicată. Cea dedicată AMD Radeon HD 6370M are o capacitate de 512 MB pe 64 de biți și este succesorul modelului 5470. Cea integrată Intel HD Graphics este una foarte bună pentru filme și atunci când nu te joci vreun joc. Are și un consum redus de energie motiv pentru care laptopul va avea o durată de funcționare mai îndelungată.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, un difuzor, port HDMI, port VGA, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, Wi-Fi, rețea RJ-45, microfon incorporat.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: acumulatorul de 6 celule oferă o autonomie de lucru de circa trei ore și ceva, are tastatură numerică și o greutate de 2,6 kilograme.

Ca minusuri: are Linux, care în cele mai multe cazuri este șters de către cumpărători, mai bine era un Free DOS.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mnrr este un laptop roșu foarte bun atât în jocuri cât și în aplicații de tip Office.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Liviu

    Multumesc pentru review, de mentionat ca pretul este 1499.99 RON , eu cautam un laptop pana in pretul asta si acest review m-a convins sa-l comand.

  • Naşul

    Mă bucur că ţi-a fost de folos. 🙂

Lasă un comentariu