Laptop Acer Aspire 5742-383G32Mnrr cu i3

Un laptop foarte bun și roșu de la Acer este acest laptop Acer Aspire 5742-383G32Mnrr care vine cu procesor i3-380M, 3 giga de RAM și placă video integrată cu suport HD pentru filme. Poate fi și un gadget performant și când este vorba despre jocuri dar na detalii mai mici și nu puteți juca cine știe ce jocuri pe acesta deoarece este placă video integrată până la urmă, însă o parte bună din jocuri pot fi jucate pe acesta. Are un preț undeva la 1.700 lei, și cred că prețul este unul foarte mic având în vedre ce poate să facă și aici mă refer la procesorul foarte bun.

Poze

Deschis
Închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesor este unul i3 model 380M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2,5 GHz și cache de 3 MB. Display-ul are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci și este unul de tip LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga la o frecvență de 1066 MHz și este dispusă pe ambele sloturi. Aceasta poate fi mărită până la 8 giga prin înlocuirea memoriilor deja instalate. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Placa video integrată Intel HD Graphics are suport HD pentru filme și jocuri, și performanțele grafice sunt destul de bune având în vedere că este un integrată fiind printre cele mai bune din categoria sa. La capitolele multimedia, porturi și comunicații are cititor de carduri, cameră web de 1,3 MP, un difuzor, unitate DVD, port HDMI, trei USB-uri 2.0, port VGA, microfon incorporat, o ieșire audio, rețea RJ-45 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la 3 ore și ceva, are o greutate de 2,6 kilograme, Wake-on-LAN ready, tastatură numerică, sistem de operare Linux și este roșu.

Ca minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 5742-383G32Mnrr este unul foarte performant iar în ceea ce privesc jocurile aș recomanda un laptop cu placă video dedicată pentru o răcire mai bună a laptopului. Asta nu înseamnă că placa video și procesorul nu fac față unor jocuri gen Need for Speed, Call of Duty sau FIFA, dar una dedicată oferă performanțele grafice mai bune. Dacă vreți să jucați din când în când un joc, acest Acer este suficient de bun.

Te-ar mai putea interesa