Recomandare laptop Acer ieftin şi bun pentru jocuri

Acer 5552G

Mi-a cerut MAVERICK un sfat:

Salut as avea nevoie de o sugestie..
Ce mi-ai recomanda dintre aceste 3 laptopuri ?

Multumesc mult.

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Fiecare laptop are câte un avantaj: 5552g are 2 ani garanţie; 5742 are procesor 6100 mai bun, dar un singur an garanţie; e732zg are procesor 6200 mai bun şi placă video pe 128 de biţi, dar un singur an garanţie. O problemă la e732ZG ar fi faptul că placa video se va supraîncălzi deoarece supraîncălzirea este un lucru des întâlnit la plăcile video de 128 biţi şi mă tem să nu se ducă pe apa sâmbetei laptopul.

Pentru jocuri al treilea e cel mai bun, iar ca aspect 5552g şi 5742 arată asemănător.
Eu cred că cei 2 ani garanţie ai lui 5552g îşi spun cuvântul, dar fiecare ştie pentru ce îl foloseşti şi cât timp vrei să îl folosească.
Laptopurile cu procesoare Intel au două plăci video (cea integrată din procesor şi cea dedicată) şi din această cauză se defectează des sistemul de comutare (Optimus la nVidia şi CrossFire la ATI). Am mai scris despre problemele cu placa video 310M.

Eu aş merge pe varinata cu garanţie doi ani deoarece şi eu am fost tentat să-l achiziţionez în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Recomandare laptop Acer ieftin şi bun pentru jocuri”

  1. Nasule ce parola de bios ar putea fi la un notebook Acer 5633? Stiu cum se instaleaza un OS pe laptop insa nu reusesc sa depistez acea parola care nu imi da voie sa modific setrile din bios. Multumesc

  2. Articole pe această temă „bios password” găseşti aici http://j.mp/dEMwXn
    Însă, cel mai bine e să întrebi pe cel de la care ţi-ai cumpărat laptopul ce parolă a pus, ori să mergi la un service specializat care să-ţi reseteze BIOS-ul. Nu recomand să-l resetezi tu deoarece poţi face inutilizabil laptopul (poţi arunca laptopul la gunoi dacă îi strici BIOS-ul).
    O rescriere de BIOS costa undeva la 50 de lei, iar o resetare mă gândesc că este mai puţin.

Comentariile sunt închise.