Quicktab Q821, tabletă de 8 inci

Quicktab Q821 e o altă tabletă accesibilă de la acest brand care merită încercată deoarece are o configurație corespunzătoare pentru acel buget. Oricum, procesorul e cel mai important deoarece aduce după sine și o placă video interesantă. Sunt multe tablete de la acest brand care sunt similare cu aceasta și care oferă un ecran diferit. Designul e unul foarte reușit și dacă nu vă interesează brandul, puteți opta fără probleme pentru această tabletă. Nu are o formă 4 pe 3 cum e în cazul unor tablete, ci e ceva mai lată. Indiferent că e 4 pe 3 sau 16 pe 9, sunt unele caracteristici mult mai importante.

Mi se pare destul de corect acel preț și dacă nu vă doriți un laptop, cu o tabletă veți economisi mulți bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația sa conține un Quad Core de 1.6 GHz cu Mali 400 (placa video), 1 GB RAM, 8 GB memorie, iar dacă spațiul intern e mic, puteți alege fie o tabletă diferită fie cumpărați un card de memorie. Memoria utilizabilă e ceva mai mică de aceea trebuie să vă gândiți bine dacă vă este de ajuns.

Ecranul LCD de 8 inci are o imagine 768p deci e aproape HD, însă tot vă recomand filme 480p deoarece sunt mai mici și comparativ cu un televizor sau monitor, ecranul e mic. De aceea are și acea mufă HDMI, în cazul în care vreți să conectați un ecran ceva mai mare la tabletă și să o folosiți precum un media player portabil. Are Android 4.2.2 care e o versiune de Jelly Bean și dacă vreți ceva mai nou, 4.4 KitKat e ultima versiune.

Cu cât e mai mare ecranul cu atât tabletă e mai grea, deci o tabletă de 7 inci ar fi cea mai ușoară tabletă însă depinde și de materialele folosite.

Plusuri: are HDMI, un sistem de operare bun, suportă cablu OTG, configurație performantă, ecran generos etc.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Nu cred că o tabletă precum Quicktab Q821 poate înlocui un desktop sau un laptop, deoarece sistemele de operare sunt diferite iar o tabletă e bună pentru uz multimedia. Deasemenea, portabilitatea e un avantaj considerabil oferit de o tabletă.

Te-ar mai putea interesa