Quicktab Q821, tabletă de 8 inci

Quicktab Q821 e o altă tabletă accesibilă de la acest brand care merită încercată deoarece are o configurație corespunzătoare pentru acel buget. Oricum, procesorul e cel mai important deoarece aduce după sine și o placă video interesantă. Sunt multe tablete de la acest brand care sunt similare cu aceasta și care oferă un ecran diferit. Designul e unul foarte reușit și dacă nu vă interesează brandul, puteți opta fără probleme pentru această tabletă. Nu are o formă 4 pe 3 cum e în cazul unor tablete, ci e ceva mai lată. Indiferent că e 4 pe 3 sau 16 pe 9, sunt unele caracteristici mult mai importante.

Mi se pare destul de corect acel preț și dacă nu vă doriți un laptop, cu o tabletă veți economisi mulți bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Configurația sa conține un Quad Core de 1.6 GHz cu Mali 400 (placa video), 1 GB RAM, 8 GB memorie, iar dacă spațiul intern e mic, puteți alege fie o tabletă diferită fie cumpărați un card de memorie. Memoria utilizabilă e ceva mai mică de aceea trebuie să vă gândiți bine dacă vă este de ajuns.

Ecranul LCD de 8 inci are o imagine 768p deci e aproape HD, însă tot vă recomand filme 480p deoarece sunt mai mici și comparativ cu un televizor sau monitor, ecranul e mic. De aceea are și acea mufă HDMI, în cazul în care vreți să conectați un ecran ceva mai mare la tabletă și să o folosiți precum un media player portabil. Are Android 4.2.2 care e o versiune de Jelly Bean și dacă vreți ceva mai nou, 4.4 KitKat e ultima versiune.

Cu cât e mai mare ecranul cu atât tabletă e mai grea, deci o tabletă de 7 inci ar fi cea mai ușoară tabletă însă depinde și de materialele folosite.

Plusuri: are HDMI, un sistem de operare bun, suportă cablu OTG, configurație performantă, ecran generos etc.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Nu cred că o tabletă precum Quicktab Q821 poate înlocui un desktop sau un laptop, deoarece sistemele de operare sunt diferite iar o tabletă e bună pentru uz multimedia. Deasemenea, portabilitatea e un avantaj considerabil oferit de o tabletă.

Lasă un comentariu